neděle 1. prosince 2019

Adventní věnec 2019

Tak už to vypadalo, že letos mít vlastní věnec nebudu. A hele ho! Minulé dva roky jsem totiž věnce vyráběla na workshopu, tentokrát jsem ale žádný navštívit neplánovala. Na poslední chvíli jsem se ale ocitla na charitativním bazárku oblečení s art zónou, kde bylo možné si jednoho krasavce uklohnit. Jak jsem plánovala zajet do zahradnictví a do lesa a vybrat si matroš přesně podle sebe (ha ha ha), nakonec jsem byla nesmírně vděčná, že jsem to nemusela řešit. Na věnec jsem si na akci koupila několik svazečků s více druhy eukalyptu, mimozou a pepřovcem, ty jsem pak nakombinovala se základem v podobě větviček borovice a tůje. Díky pepřovníku a barvenému eukalyptu má letos věnec růžovočervené akcenty, což by mě samotnou asi nenapadlo, ale dopadlo to myslím báječně. Zatím teda bez svíček, protože jsem si koupila modrý a teďkonc mi neladí.


Musím říct, že čučím, jak je každej ten můj výtvor úplně jinej. Který je váš favorit? Tenhle letošní, loňský s ptákem anebo ten úplně první? Já vůbec nevim


Víte, co mám na něm nejradši? Jak během pár minut provoněl celý byt. Já jsem tak ráda, že jsem ten listopad přežila, ani nevíte jak! Teď už to v té vánoční atmosféře do slunovratu nějak doklepu.




Velké díky patří Dominice, která mě ty věnce před dvěma rokama naučila. Předloni jsem se s ním smolila ještě asi hodinu poté, co už do sebe všichni lili svařák - letos jsem ho zvládla snad za dvacet minut i děckem a netrpělivým tatínkem za zadnicí. Hurá!

Krásný advent vám přeju
post signature

6 komentářů:

  1. Krásnej, úplně můj šálek kávy (svařáku)!

    OdpovědětVymazat
  2. Staci nechat projit varem a mate nealko verzi pro kojici matky :)))

    Venec je krasny! Uz se tesim az eukalyptus dojde i na malomesto!

    Jen jak to dokazete ze vam ho cacorka neobere?
    Ja nazdobila jen to jedine okno ktere neni az k zemi a truhliky venku a i stromecek je v ohrozeni!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda! Jdu na něj :)

      Cácorka má aktuálně 5 měsíců, čili zatím není příliš mobilní. Za rok to bude horší :D

      Vymazat