neděle 30. srpna 2020

Interiér: designová chuťovka z Londýna

Na tenhle interiér jsem narazila na Pinterestu a je fakt dost vypečenej. Bydlí v něm interiérová stylistka Laura Fulmine, která svou kariéru začala u módy. Jde to myslím dost poznat, protože její interiér má škálu barevnou jak módní přehlídka a to v tom nejlepším možným slova smyslu. Do interiéru se rovněž promítá její láska k italskému designu 50.-.80. let a obliba v mixování různorodých kousků nábytku a doplňků. Což je jak dobře známo něco, co mě spolehlivě vždycky zaujme! Tak se na to pojďme podívat.

Tahle fotka je z celé fotostory moje nejoblíbenější, tak ji dávám rovnou na začátek. Hrozně se mi líbí ta kombinace kachliček a červených židlí s výpletem. Přidejte navrch poličku s kytkama a já se můžu z fleku nastěhovat!

Zatímco kuchyně je světlá, obývák je vyloženě tmavý jak večerní šaty. Nezbývá než si nalít drink z barového stolku a uvelebit se v saténové negližé na sametové pohovce. Ta je mimochodem od Hay a když ji vidím, zvedá se mi tep. Ta barva! Och


Odsud to vypadá zas trochu jinak. Nějaký ten vintage kousek, měkký koberec, spousta rostlin. Chybí mi tam akorát sbírka v brouků na stěně.






Pracovna je na první pohled místo stvořené pro kreativitu. Tam ty myšlenky musí chodit samy! O barvě na stěně píšou, že je to Scandinavian pink, která je teda podle mě víc do červena, ale ať je to jak chce, je boží.



Tak tu máte ode mě trochu barvy a já jdu užívat poslední letní dny. Běže taky!

Originální článek Sight Unseen, foto Michael Sinclair.


post signature

1 komentář: