čtvrtek 30. září 2021

Mentolová kuchyně z Melbourne

Jelikož nestíhám vůbec nic, emotivní výlev k našemu stěhování bude teprve následovat. Možná. Ale spíš jo. Dneska tu mám tudíž jenom nějaké pěkné obrázky, na které jsem přišla na mých oblíbených stránkách The Design Files

Není to vyloženě celý interiér jako obvykle, ale reportáž zejména z mentolové kuchyně, kterou v tomhle melbournském domě dostala (stejně jako všechno ostatní) na starost architektka Lisa Breeze. Kuchyně mě zaujala nejenom svou svěží barvou, ale i oblými prvky, které budeme mít doma v kuchyni taky. A barva je za mě fakt skvělá! U nás v bytě máme původní skříně natřené na tyrkysovo (i když jsme zjistili, že původně byly žluté), já jsem tudíž kuchyň chtěla spíš v nějaké teplé barvě, ať to u nás není jak v ledovým království. Ale kdyby skříně nebyly, dost možná toužím po takové mentolové taky. Vypadá krásně s mramorem a připomíná mi léto a zmrzlinu a vůbec je taková hravá a má oblíbená. Jen jí prosím přede mnou neříkejte "mintová", to se mi otevírá kudla v kapci.




Obývák byl v článku taky, takže vlastně chybí akorát ložnice. Blbý, páč to mě taky zajimá.


I koupelna byla oděna do mentolu. Za mě dobrý!






Vlnitý sklo je za mě super detail! Objevuje se už v koupelně, takže to mají fakt pěkně provázané.


Chrocht, to by podle mě jako šlo.


A co vy, šli byste do barevné kuchyně nebo jedete v bílých a krémových?
Originální článek The Design Files.
post signature

8 komentářů:

  1. Jee, ani bych se nenadála, že o Tobě uslyšíme tak brzy. Mě popadl podzimní splín a pročetla jsem cely blog od začátku. Fakt dobrá práce! (ale nešlo jen o stalking, taky hledam svítidlo do obýváku:-).

    K tematu: barvě říkam mátová (to se smí?) a tu můžu. Mam ji v byte nekolikrat a ted je horkým favoritem na dětskou kuchyňku. A dost me nahlodalo to spojení s mramorem. Mam v hlavě takový převtěleni tonetkoveho stokrlete v noční stolek s mramorovou deskou. A zvazovala jsem nejakou vyraznou růžovou jako je vase křídová komora... Ale ta mátová, hm... B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to šílený spíš ty měsíce před, teď si to postupně sedá a ačkoliv nás čeká ještě hrozně moc práce, alespoň nebojujem na dvou frontách... :) Jinak teda ❤️❤️❤️ ty první články ale byly dost šílený, né? :D

      Mátová se smí rozhodně :D a mátová nebo tyrkysová s růžovou je moje oblíbená kombinace, takže v nějaké podobě do bytu doporučuju obojí!

      Vymazat
    2. Nebyly šílený. Já Tě teda čtu téměř od začátku, myslím od 2014. Když to projedeš v kuse, tak je tam vidět určitý vývoj, že jsi dozrála k určité nadčasovosti. Od "zařizuju si pokoj a chci zkusit tohle a tohle" po takovou v dobrém slova smyslu serioznost. A máš určitě víc kytek. Ale myslím, že když nebudeš stíhat, můžeš v klidu dost starých článků zrecyklovat. Já Tě neprásknu :-)

      Jinak mátovou a růžovou (takovou fast dusty, jen odstín nebo dva od neutrální) doma mám. Na židlích a různých doplňcích. Taky je žeru! B.

      Vymazat
    3. Šmarja děkuju <3 No říkám si, že bych nějaký ty povedenější starý články měla aspoň sdílet, ale jsem fakt naprosto marnej influencer :D

      Vymazat
  2. Ja mam kuchynu bielo zltu so sivou doskou z umeleho kamena. Kuchyna bola ladena k svietidlu typu brusel :-). Ale ani tato kombinacia nie je marna. Pre mna taka primorska. Hela

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavý, líbí se mi, že je to úplně něco jiného. Já mám kuchyň bílo-modrou se dřevem, takže taková docela klasika :)

    Simple living: Deník jako nástroj duševní hygieny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobrá kombinace! Modrou já ráda, máme jí tu hojně :)

      Vymazat