čtvrtek 25. března 2021

Březnový byt z německého Kasselu

Když jsem v týdnu hledala inspiraci na již ukončeném, ale stále ještě dostupném projektu Design Sponge, padl mi do oka velice povědomý interiér. Řikám si - moment, tohle já odněkud znám! A taky že jo. Paní, která v tomhle krásném bytě v Německu bydlí, totiž sleduju na Instagramu pod jménem @wunderblumen, což vám rovněž doporučuju, protože je to jeden z mých nejoblíbenějších účtů. Díky tomu jsem i hned věděla, že od dob reportáže už má doma novou kuchyň, respektive dvířka od značky Reform Copenhagen - a tento článek jsem tak rovnou i doplnila o aktuální fotku.

Celý interiér je velice něžný a pastelový, ale tak nějak nepřeslazeně a vkusně. Miluju hlavně modré tapety v obýváku a přemítám, jestli by mi v novém bytě prošla růžová kuchyň. Jakože tipuju, že neprošla, hehe


Celý byt je barevně sladěný a provázaný a působí hrozně pohodovým a až takovým jarním dojmem, co myslíte?



Další výrazná tapeta, tentokrát v ložnici. Asi už vím, o čem bude další článek



Tady ty vintage skříně a komody natřený na pastelovo na mě poslední dobou všude mrkaj a šeptaj "jaktože mě ještě taky nemáš?".


Líbí se mi, jak v koupelně i kuchyni použili úplně obyčejné bílé kachličky a dyzajnovka z toho vznikla až díky doplňkům a nábytku. Chytrý a levný!




A hýr ta nová kuchyň, zdroj zde


Taky na vás jde z tohodle interiéru jaro a chuť si zaběhnout do květinářství pro pryskyřníky?

Původní článek Design Sponge
post signature

5 komentářů:

  1. Hned bych se stěhovala! Podobně barevný interiér vlastně postupně rekonstruujeme (růžová + mustard). I tu výraznou tapetu budeme mít v ložnici, jen geometrický vzor... Taky jsem si myslela, že mi růžové sklo do kuchyně neprojde - a prošlo!
    Jo a nutně bych potřebovala ten polštář s trojúhelníky :-)

    Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bude pecka! Krásná barevná kombinace, držím palce, ať se dílo podaří :)

      Vymazat
  2. Výrazné tapety jsou i v seriálu Mělas to vědět. Díky tomu vím, že můj muž by je rozhodně nesnesl :-)

    Není možné, že ty bílé kachličky v koupelně jsou tam po původním majiteli bytu? Marianne bydlení byly kdysi asi stylingy právě takhle jednoduché koupelny pokaždé v jiném stylu. Když si člověk pořizuje byt jako investici, tak bílé kachličky jsou super varianta, kterou si každý nájemník může vystajlovat podle svého gusta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě souhlas, do nájemních bytů je to super varianta. Ale my si je dáme do kuchyně asi taky :D

      Vymazat