neděle 10. ledna 2021

Lednový byt z Kyjeva

Na Pinterestu jsem aktuálně zapadla do minimalistického, ale zároveň hoodně barevného designu. Při té příležitost jsem narazila na kuchyň tohoto ukrajinského bytu, který pro klienty navrhla a zrealizovala designérka Tatiana Saulyak. A okamžitě jsem si pěkně slintla. Když jsem pak viděla i koupelnu, hned mi bylo jasný, že tenhle kyjevský byt rozhodně musí na blog!

Celý byt propojuje modrá, růžová a oranžová barva, to vše v kombinaci se dřevem a černobílými prvky. A funguje to fakt báječně! Jsem hlavně úplně rozpuštěná z té modré skříňky se slotama na víno. Taky mě v poslední době baví větší velikost mozaiky, klidně ještě o chlup větší, jak tady. Zkrátka něco mezi mozaikou a klasickou kachličkou.




Ložnice je teda taky chuťovka. V ní se trochu rozšoupli s texturama, ale pořád na velice jednoduchém základě. Krásná tapeta hezky ladí s postelí polstrovanou vzorem kohoutí stopy, to vše v rámci barevné palety.


Oranžovou normálně moc nemusím, ale v téhle kombinaci mě baví velmi. Šatna po cestě do en suite koupelny teda taky musí být bájo věc.


Růžovej strop. Beru a hned!



Nechybí ani dětský pokoj, který také ladí se zbytkem bytu. Evidentně to jde!




Co říkáte na tuhle barevnou kombinaci vy?

Původní článek s dalšíma fotkama ZDE.

post signature

5 komentářů:

  1. Mě to baví �� Ale trochu mi tam chybí to australské zablešení knížkama, kytkama, tiskama a krámama :-) B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt, to mně taky. Ale vzhledem k tomu, že jsem jednou na vlastní kůži zažila profi focení interiéru pro architektonický sborník, dokážu si představit, že v reálu to bude vypadat jinak :D Voni ti designéři a architekti prostě úplně nechcou, aby jejich výtvor na fotkách něco nedejbože přebilo, že... :)))

      Vymazat
  2. Ahoj Ani, já teď na IG ulítávám taky na barevných interiérech a větších mozaikách. Mozaika mě baví i na nábytku. Už přemýšlím, kterou lavici bych do ní oblékla. :) Tahle barevná kombinace je nečekaná, ale kouzelná. Kdoví ale, jak to celé bude působit po zabydlení a v kombinaci s jinak barevnými předměty denní potřeby, třeba oblečení přes opěradla židlí, hračkami dětí a tak, šak víme.
    Díky za inspiraci, měj se fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak, ve skutečnosti to bude o něčem jiným, ale ta barevná kombinace se mi líbí moc:)

      Vymazat