neděle 17. listopadu 2019

Moje dalmatíní obsese a povlečení z Habitatu

Tak jo, přiznání - fotky do tohodle článku jsem pro vás nafotila už před nějakou dobou. Ale nelíbil se mi výsledek (s tím mám problém skoro pokaždé) a chtěla jsem to nafotit znova. Jenže mýmu dítěti se podařilo prokadit plínu až na záda u nás v posteli, takže jsem tu postel musela zase převlíct s tím, že to teda publikuju i tak. Ale jakmile jsem ty fotky začala nahrávat, tak jsem opět dospěla k závěru, že to publikovat nebudu. Takže jsem to včera nakonec nafotila znova. Ano vážení přátelé, facepalm a story o ničem. To jen abyste si líp dokázali představit, proč sem nedokážu přispívat častěji. Mám plný ruce práce s článkama a fotkama, který nikdo nikdy neuvidí!

Ale k tématu. Už je to nějaký ten pátek, co jsem sem dávala dalmatíní zeď. Tenkrát to ještě bylo tajný, ale zeď byla do koutku pro miminko, do kterého patří i růžová komoda. No a tak se tak nějak stalo, že miminko tu zeď naprosto miluje - zírá na ty tečky se sladkým úsměvem, mluví na ně a snaží se je chytit do ruky. Takže když na mě kdesi vyskočilo puntikovaté povlečení z britského obchodu Habitat, nemohla jsem odolat.



To víte, kdyby to bylo jen pro mě, nějak bych si to vymluvila. Nezasílají do CZ, mají jinou velikost polštářů, bláblá. Ale měli velký slevy... a miminku se to bude určitě děsně líbit! Takže jsem poslala zprávu v Londýně bydlící Lence, jestli by mi teeeoreticky nemohla něco dovézt? Když mi napsala zprávu s fotkou "Který? Jestli to puntičkovaný, tak hele co mám!", dost sem se zasmála.


Povlečení je velice příjemný na dotek a na peřině má knoflíky, který se zapínají dovnitř, takže ani nejdou vidět. Povlaky na polštáře měly délku 70 cm, takže těch 10 jsem se zatajených dechem ustřihla. Upravovat něco novýho bylo hrozně divný, ale stálo to za to! Radost velká na všech frontách.


Na instagramu v létě frčely dalmatíní šaty ze Zary, já puntikuju všude jinde. Jinak neuvěřitelně příjemná a hřejivá deka s beránkem je z F&F Home, čili z Tesca, a je naprosto boží. Měli ještě určitě šedou a myslím béžovou.



Tak co, myslíte, že už mi s těma dalmatinama dočista hráblo anebo vás to baví taky?

Krásný zbytek sváteční neděle vinšuju
post signature

8 komentářů:

  1. Tiez mam dost problem najst pekne obliecky ake si predstavujem... Tieto su nadherne, ale ten vyber u nas nestoji za rec...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda, já mám jinak skoro všecko povlečení z ikei a jedno lněný z háemka a až na ten len to nejsou nijak zásadní kousky, i když je mám ráda. Ale tudle jsem koukala, že na nextu by se dalo dobře pořídit! (i když je nutno se ledasčím prokousat)

      Vymazat
  2. Ja to iste :D skusim ten next ako su na tom

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi to moc! Puntíky jsou zatím neokoukané a v kombinaci s jednobarevným textilem je to krásné. Celá ložnice jak do časopisu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Puntíky jooo! A po tom lněným háemkovým povlečení hrozně toužím. Je fajn? B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fajn, hlavně když na něj maj slevu :D Má prima gramáž (měla jsem kdysi na focení 3x tak dražší lovely linen a ta gramáž už mi přišla prostě moc) a je příjemný, akorát má trochu delší peřinu oproti mojí ikeácké peřině + Jiří na polštáři vyrobil fleky mastičkou s peroxidem, co si napatlal na obličej na pupínky :D

      Vymazat