čtvrtek 11. července 2013

Hraju si na stylistku & soutěžím

Iri Novak vyhlásila na svým blogu Můj dům můj squat soutěž, ať si zahrajem na interiérové stylistky a něco jako vydekorujem. A to já zas jó, to já si zahraju. Co jsem nečekala byl fakt, jak děsně mě to bavilo. Ale fakt jako velmi mnohohoho. Asi to budu muset dělat častěji.

Nachystala jsem tedy takovou inspiraci na letní posezení vevnitř a venku, protože je leto a tak vůbec.

První varianta je venkovní relax typu "pohodička klídek". V zápalu boje jsem přišla k prstu jako klobáse, jelikož jsem z toho byla celá taková zrychlená, až jsem si nevšimla chudinky včelky, která mě píchla do prstu při mé snaze nasypat kocourovi žrádlo do misky mezi trsem levandule. Stejně si mi nepřišel lehnout do záběru.

Polštář, ubrus a sklinky IKEA, servírovací talíř švýcarská armáda spásy, sešitek Papelote, prospiska já, zbytek tak různě.







Druhá varianta je vnitří a je myšlena jako "před odchodem na schůzku". Potah židle by me & IKEA, deka taky IKEA, obraz vlastní tvorba (no co no), mečíky by babička, šaty Asos, boty Humanic, mísa z lisovaného skla brněnský bazar, v ní Amaretti od taťky z Itálie, hrníček a talířky švýcarský bazar, ubrus zase já, váza IKEA, cukřenka naša stará, rtěnka KIKO, zrcátko od Irenky.











Asi si teď půjdu někam posedět a něco vypít a pozobat. A tož vy taky běžte, je léto!

La Petite Anne

12 komentářů:

  1. líbí se mi oboje i když to venkovní asi o chlup víc :)

    OdpovědětVymazat
  2. Oboje krásné, oboje mi evokuje přesně takovou náladu, jakou jste zamýšlela. Super :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám velkou radost, že moje soutěž přináší zábavu, to byl můj hlavní cíl.) Venkovní varianta je krásná letní pohodička, moc se mi líbí prospiska.), ale ta vnitřní - ta pro mě má neuvěřitelné kouzlo. Ten obraz, ty šaty, váza, boty a proužky, všechno dohromady to působí dramaticky a přitom zábavně, přesně tak jako Tvé posty.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iri, ty tvoje komentáře jsou vždycky za odměnu, díky:)

      Vymazat
  4. Moc se ti to povedlo, obojí je krásné. Ta vnitřní výzdoba je úžasně barevně sladěná!!! A líbí se mi tvůj obraz:-)) Moc se těším na výsledky a ukázky všech soutěžících u Iri a jsem zvědavá kdo vyhraje, bude to těžké rozhodování, to ji nezávidím, já bych to dala všem, co jsem viděla:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kuji, obraz je trochu ostuda, ale když on je pořád schovanej, tak aspoň jednou dostal příležitost se trochu provětrat:D. Na výsledky jsem taky zvědavá,rovněž jsem čubrněla, kolik šikovných stylistek se ve vodách bloggeru vyskytuje!

      Vymazat
  5. Krásne si sa zahrala, je to tak uvolnené, a nafotené, no snažila som sa tam dostať, ale mám malý displej asi by som sa nevmestila:)

    OdpovědětVymazat