pátek 30. července 2021

Prudce elegantní pařížské bydlení

Na tento interiér jsem narazila skrz úvodní fotku dnešního článku. Hrozně mě zaujala vestavěná lavice se sametovým čalouněním v božské barvě, žlutá křesílka, krásné parkety a štukový strop. I když v podstatě můžu vyjmenovat všechno, co na obrázku je - protože je to fakt dobrý celý!

Fotku jsem našla na Pinterestu a nevedla nikam. Mě ale hrozně zajímal i zbytek interiéru, takže jsem se dala do hledání a za pár minut se zadařilo. Celý byt jsem našla na jedněch ruských stránkách, kde jsem se skrz překladač dozvěděla, že byt pochází z pera designéra Jean Charles Tomase a nachází se v Paříži nedaleko kostela St. Sulpice. Pokud jsem správně pochopila překladač, byt patří postaršímu páru, který se po životě stráveném v Lyonu rozhodl přestěhovat do Paříže. Kurnik taky bych v šedesáti chtěla mít ty prachy na totok!


Fakt super. Zbytek bytu už není příliš barevný, ale pořád působí poměrně svěže. 



Každej detail vypiplanej! Všimněte si na každé fotce svítidel. A ty dvoukřídlý skleněný dveře, ach ich!




Schválně mi řekněte, co si myslíte o téhle kresbě kamenné desky? Já už totiž na podobnou narazila dřív (i s tou policí nad) a jako první mě napadlo, že to se mi teda nelíbí. Ale pak jsem na to furt nějak musela koukat....a teď vám řeknu, že se mi to líbí, a to tak, že hodně. Osobně bych do té kresby spíš nešla, ale po takové polici jsem k nám domů rozhodně toužila, jenže jsem nucena býti alespoň částečným realistou.




A tohle je teda taky velmi krásný. 


Tož co myslíte?

Původní článek interior.ru a jeancharlestomas.com

post signature

5 komentářů:

  1. Tak jsem koukla na tu první fotku police a měla jasno: děs. Ale na té z odstupu to vůbec nevypadá špatně. Ale doma bych to asi mít nemusela. Sametová lavice je boží (ta barva!), akorát nic pro pejskaře :-).

    Nicméně, jak to frčí s rekonstrukcí? Nutně potřebuju vidět dětský pokoj (a co jsi dala na zem pod baldachýn) a aspoň návrh kuchyně. B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rekonstrukce se (dle očekávání) krapet protáhla - dětskej pokoj ještě nemá ani podlahu a kuchyň bude prej v listopadu, au. Aktuálně řešíme, kterou banku přepadnout, aby byla aspoň v tom listopadu :D Ale článek nachystám hned jak si s truhlářem plácnem na finální podobě! Snad v srpnu bude

      Vymazat
    2. Klasika :-/ My mame doma pár nedodělků, ale žiju s nimi. Za meho života už řemeslník do bytu nevkročí :-) Kdybys vytipovala bohatou banku, můžu pomoct. Ja teda neřídím, takze nemůžu kryt únikovou cestu, ale zato umím hrozivě říct Naval prachy!!!

      Drzim palce, rekonstrukce je pruda.

      Vymazat
    3. Já taky neřídím, takže se obávám, že jako banditi bychom asi moc nepochodily :D :D :D

      Děkuju, stěhovat se snad budem brzy, ale bez kuchyně. Achjo

      Vymazat