středa 26. května 2021

Jarňoletní kolekce dánské značky Hübsch

Tak mi zas opožděně došlo, že už jsou nějakou dobu venku jarní kolekce, a tudíž i hromady krásných letních fotek. A to už jsem prosím nad celou řadou slintala! Dneska jsem se tedy mým oblíbeným značkám podívala na zoubek trochu víc z blízka a jako vítěz, kterého jsem se rozhodla dát do článku, mi vyšel dánský Hübsch. Ten se v lookbooku paradoxně drží hlavně interiéru a fotky ven do přírody nevyhání. Jenomže - mně se prostě nejvíc trefil do noty. Progres téhle značky, jak ji sleduju už celé roky, je totiž fakt neskutečný a mně přijde, že rosteme tak nějak spolu. Spousta prvků je mi hrozně blízkých a baví mě představovat si je v našem budoucím doma, kam mi strašně dobře sedí do mého vysněného "konceptu". Fandím jejich top kvalitě, miluju jejich krásný dubový nábytek, ale baví mě i barevná hravost doplňků, které jsou jinak poměrně minimalistické. A ještě ke všemu to mají dycky tak krásně nastajlovný a nafocený, že nehraju (tzn. chci to taky takhle umět).

Ach ich! Naprosto seriózně uvažuju, že nám jednou pořídím tenhle jídelní stůl - má na délku dva metry, takže přesně moje představa. Akorát si nejsem jistá, jestli je dýha dobrý nápad, co myslíte, máte s dýhou na jídelním stole zkušenost? Moc se mi taky líbí jejich barevné skleněné nádobí.


Pár fotek z venku mají teda taky, abych jim nekřivdila. 


Tady ta kuchyňská zátiší byla vždycky mým oblíbeným typem fotek. Moc mi do toho sice tematicky neštymuje ta Angostura, ale líbí se mi to velmi, hlavně rýhovaný prkýnka a skleněná mísa.


S tím sklem se musím říct dost posunuli, s keramikou též. Líbí se mi, že třeba keramiku v dnešní době dělá skoro každej a místy už to trochu splývá. U Hübsche to ale pojali stylem "když dva dělají totéž, není to totéž" a za mě dobrý.



Další věcí, ve které Hübsch dlouhodobě vyniká, je osvětlení. Troufám si tvrdit, že v tom zdatně konkurujou i vyloženě "světelným" značkám.




Když si vzpomenu, že byly doby, kdy jsem dub nesnášela, musím se smát. Teď vidim todle a regulérně slintám!


Tady se teda přiznám, že se mi nejvíc líbí to zelený obložení, ale celý je to dobrý




Tak to jsem se pokochala a doufám, že vy taky. Fotky Hübsch, seženete na Bella Rose


post signature

8 komentářů:

  1. Velký a rozkládací stůl s dýhou je můj splněný sen a nezbytnost. Chráním ho při jídle ubrusem a povrch je v naprosté pohodě už víc jak dvacet let.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super, Táňo! Já právě ubrus moc nepoužívám, tak se bojím, aby se nám časem neoloupal a jestli není lepší masiv. Ale ten vzorek je prostě láska

      Vymazat
    2. Masiv je fajn, ale jeho vysoká cena u většího stolu nás odradila.

      Vymazat
    3. Je to rozhodně darda, ale plánuju právě investici tzv. "nafurt", čili to chci fakt nafurt :) Ještě uvidíme, naštěstí to nespěchá, ale u těch dostupných stolů z masivu se mi zatím vždycky něco nezdálo (většinou nohy anebo jsou na mě moc rustikální)

      Vymazat
  2. Já myslím, že kvalitní dýha vydrží (a kvalitu u Hübsche předpokládám). Je fakt krásnej. My rozkladací stůl z masivu máme, s takovýma těma rýhama. Miluju ten kus nábytku, ALE: už ho nikdy nikdo nepřestěhuje, veškeré budoucí rekonstrukce budou muset probíhat kolem a pod ním :-) a přes veškerou mou péči a voskování nám v panelákovém bytě vysychá a slabší části těch rýh se zvedají... To jen že i s masivem jsou někdy trable.

    Jinak k tématu Hübsch mě baví čím dál víc, hlavně ta jejich světla... <3 B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Interesantní, děkuju za recenzi! Hübsch je jednoznačně kvalita, ale zas my jsme trochu demoliční četa :D Tenhle se mi každopádně zatím líbí fakt nejvíc ze všech stolů, co jsem viděla :)

      Vymazat
    2. My jsme taky ničitelé :-/ Ale myslím, že to zvládne. V tom vzoru by nějaký ten škrábanec mohl zaniknout. Ony ty masivy jsou právě robustní skoro vždycky. U našeho stolu jen deska váží 95kg, takže žádné subtilní nožky nepřipadaji v úvahu... B.

      Vymazat
    3. Tyvadooo, tak to mě nenapadlo, to asi ani nejde nijak snadno posunout takovej stůl, což? Je fakt, že nohy jsou většinou to, co mě u těch stolů z masivu odrazuje... tohle je teda mimořádně hodnotné vlákno, moc díky <3

      Vymazat