čtvrtek 21. března 2019

Stěny v kůži dalmatina

Možná se měním v pacifistickou verzi Cruelly de Vil, každopádně flekatý dalmatinový stěny mi zalezly do hlavy natolik, že už mám doma koupenou barvu (ha!). Poprvé jsem se s tímhle nápadem setkala u Mr. Kate, ale spát mi nedá až od chvíle, kdy jsem na instagramu začala sledovat paní Erin ze @sunnycirclestudio. V hlavě se mi začala pomalu formovat myšlenka, že ozdobit takhle jeden nudný koutek v naší ložnici možná není vůbec špatnej nápad! Je to hravé, vtipné, přitom nijak infantilní a hlavně extrémně lehké a levné na výrobu (si myslim). Pokud teda nechcete tapetu, ta se krapet prodraží. Já pochopitelně plánuju ťupkovat růčo. Ale napřed je nutno udělat si trochu výzkumu:

1. Zde to oné foto, které mě tolik namlsalo

zdroj
2. A zde foto, kdy jsem se s tímhle prima nápadem setkala poprvé. Kate měla několik různých štětců a puntikovala ručně.

zdroj
3. Dost mě zaujal i současný mega trend - tapeta napodobující terazzo. To už by bylo na výrobu růčo trochu náročnější, ale furt by to taky šlo.


zdroj
4. Chodba je obecně místo, kde si můžete dovolit i nějakej úlet. Jednoduše proto, že tam netrávíte tolik času, takže se vám daný úlet jen tak neokouká.

zdroj
5. Mně se hrozně líbí, jak ta kombinace černých flíčků na bílé krásně ladí se zelenou barvou rostlinek. Ale i pastelovýma barvama, kůží, kovem....zkrátka ledasčím

zdroj
6. Stačí jedna stěna a srandy kopec! Celý pokoj by tak asi úplně nešel, leda v jemnějším vzorku nebo s obložením do třetiny zdi.

zdroj
 7. Zase ta Erin, ach ich

zdroj
 8. Na růžový taky vtipný!

zdroj
 9. A pro ty, na který je to moc, jedna něžná zlatá verze. Čekujte ten lustr!

zdroj
10. Velmi najs IG účet, mrkněte!

zdroj
Tak jsem se poučila a teď už nezbývá než sebrat odvahu a dát se do díla. Tak za čtvrt roku čekejte článek :D Ale momentálně jsem tak nadšená, že to možná klapne i dřív, uvidime.

Čus bus

post signature

4 komentáře:

  1. Tak to je krása!
    Já takhle dělala černé trojúhelníčky, ale bála jsem se nedokonalosti v mém pojetí malování na zeď, tak jsem to vyřešila washi páskou, stačí nastříhat tu 5 cm širokou... a když to přestane bavit, prostě se to sundá. Ale na dalmatinské puntíky je asi lepší štětec, těším se na výsledek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, trojúhelníčky jsem kdysi stříhala z fólie (taky to tu někde je), ale teď se těším na tu negeometrickou nepravidelnost... Tož snad to nepotentim, přetírat to by bylo peklo, heh

      Vymazat
  2. Myslím,že trojúhelníky by šly dobře tiskátkem... Ivča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě! Mám doma raznici na puntiky a dost se osvědčila

      Vymazat