neděle 12. února 2017

Srdíčka forever ♥♥♥

Úterní Valentýn stranou, srdíčka jsou prostě dobrej tvar. Hezky vypadají, snadno se kreslí když telefonujete  a když takový srdíčko obrátíte, dostanete zadek.

Pokud máte v hlavě jenom přeslazené využití tohoto oblíbeného zamilovaného motivu, vězte, že se srdíčkama lze pracovat i (relativně) nekýčovitě. A protože mi to přeci jenom přišlo tak nějak tematické, dala jsem dohromady pár tipů, jak dostat o trochu víc lááásky k vám domů. Kecám, s tím vám fakt nepomůžu - ale jste-li romantici nebo jen s blížícím se 14. únorem jihnete, tenhle článek by se vám mohl líbit.

1. Takováto jednoduchá dekorace z drátu a příze vypadá fakt pěkně. Pokud máte velké zdi a nevíte co s nima, drátěné srdíčko je rychlé a značně efektní řešení.

zdroj

2. Svítící neonová lampička ve tvaru srdce je už vyšší level. Kdybych v této chvíli neměla po bytě cca milion svítidel všeho druhu, jdu do něj taky. Mimochodem, podobné v růžové barvě se dá u nás sehnat na Nordic Day.


zdroj
3. Máte černou duši? Tu jedna hercna přímo pro vás!

zdroj

4. Můj oblíbený Rice se s tím nemaže. Tu vařečku musím mít!

zdroj
5. Hledáním srdíčkovýho povlečení jsem strávila asi hodinu. Když už jsem se smířila s tím, že v tomto dekoru existují jen čiré hnusy, mé oko bylo oblaženo touhle australskou (jak asi jinak, že) nádherou od Rachel Castle.

zdroj
6. Geometrická srdce jsou na Pinterestu dost oblíbená - možná je to přijatelná varianta i pro zapřisáhlý tvrďáky

zdroj
7. Srdíčko + bambulky = VSL

zdroj
 8.

zdroj
9. DIY poštářky i s návodem v odkaze - to chceš!

zdroj
10. A obligátní srdíčkové nálepky na zeď, které rozhodně nejsou jen záležitostí do dětských pokojíčků. Mně se na zeď nejvíc líbí černé, které prodává ferm LIVING, ale ty nemají pěknou fotku.

zdroj
Tak vám vinšuju krásnou srdíčkovou dobrou noc a mějte se rádi furt. Jó?
post signature

5 komentářů:

  1. krásné, srdíčka v bytě nemusím, ale to červené nad postel chci :)

    OdpovědětVymazat
  2. ...a když takový srdíčko obrátíte, dostanete zadek
    :D:D:D
    To me teda rozsekalo!

    Jinak az u posledniho fota, jsem si uvedomila, ze srdickovy diy samolepky mam doma vlastne taky, v koupelne aji na zachode!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haháá, no vidíš, já mám na záchodě figurku padoucha ze Star Wars :D

      Vymazat
  3. Zadek mě taky pobavil :D Celou dobu jsem si říkala "hm srdíčko, ale JÉÉÉ MAKARONKOVÉ POLŠTÁŘKY/černá lampa/pletený květináč) a pak jsem si vzpomněla na svou oblíbenou návrhářku (a jedinou, kterou znám :D) Ágatha Ruiz de la Prada, která je celá takové jedno velké kýčové srdíčko. No ale, super článek!

    OdpovědětVymazat