neděle 22. února 2015

Mini kolekce Bloomingville

Na to, až vám ukážu nějakou ochutnávku z letošní kolekce pro děti od značky Bloomingville, se těším už hrozně dlouho. Nojo jsme v reprodukčním věku, co nadělám... Jejich minikolekce je totiž jedním slovem boží. Kolekce pro děti dost často trpí až přehnanou infantilností případně epileptickou barevností, nicméně v Bloomingu na to šli od lesa (a to doslova) a vsadili na jemné tóny a něžně křehkou perokresbu. Spící zvířecí miminka zkrátka nutně rozněžní úplně každýho (si myslim, né?).



V kolekci najdete nádobí, melaminové nádobí, nějaké vychytávky na hraní (třeba stan), ložní prádlo, polštářky a pár dalších doplňků. Já se hrozně těším na skleničku se zajícem hore, kterou zkrátka nutně musím mít! Jinak mě oslovil zejména spící králíček a ježeček v misce.



Ňuňuňuňu!



Obrázky jsou z Bloomingville. První vlaštovky z této dětské kolekce momentálně koupíte například na Nordic Day.

Jak se líbí vám? Krásný nedělní večer
post signature

5 komentářů:

  1. To je fakt moc hezký! O víkendu jsem koupila synovcovi porcelánový set s krtečkem, takže se teď děsně stydim :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krteček je boží, za toho bych se teda rozhodně nestyděla :)

      Vymazat
  2. Jen houšť těchto roztomilostí!!! A já je pak budu nenápadně podsouvat Adamovi, protože on chce Cecilce pořád něco kupovat. Jenže pak třeba přijde domů se super plyšovým barevným medvědem sedícím na měsíci a hrajícím psychedelickou zrychlenou melodii! Uááá! Naštěstí jsem zjistila, že je ta šílenost rozpáraná a poslala ho s ní zpátky do obchodu, kde on ji vyměnil za ještě cosi plyšovějšího :-o ale řekni mu něco, když to myslí tak dobře...

    OdpovědětVymazat