sobota 18. října 2014

Tak kdopak nám to vyhrál bedýnku Repper, cóó?

Pardón, že jsme vás s Radkou tak dlouho napínaly, ale ze strany druhé máme pro vás jednu fakt hodně dobrou zprávu, cha! Tak doufám, že mi ten skluz odpustíte. Ono zkoordinovat přes mail kontrolu splnění pravidel nejni jen tak!


A ta zpráva je, že se vás zúčastnilo opravdu hodně, a tak se Reppeři rozhodli do soutěže darovat bedýnky hned DVĚ! Huráá!

A kdo se teda může těšit na výhru?



Gratulace výherkyním Teress a Ivaně M. a díky všem zúčastněným - vždycky se u vyhlášení směju, když blogerky píšou, že by to nejradši daly všem, ale teď to najednou úplně chápu. Mám totiž pocit, jako kdybych si výhru sama opravdu hrozně moc přála a nakonec ji nevyhrála, faktžejo! Asi budu muset soutěže pořádat častěji, abych ten nepříjemnej pocit nějak zahnala, cha.


Výherkyně nechť si během víkendu překontrólujou maily

A vám všem přeju krásný víkend!
post signature

10 komentářů:

  1. Tyhle boxy jsou opravdu super! :) Mám chut si podobnou vyrobit.. . Jestli seženu dřevo, tak se do toho pustím :D Miluju takhle staře vypadající věci a kusy nábytku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nezbývá, než si jí koupit :))). Výherkyním gratuluju!

    OdpovědětVymazat
  3. Jupííííí! Moc děkuji! Mám obrovskou radost! Už se nemůžu dočkat! Díky, díky, díky! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Šťastné to ženy! :) Chci taky uspořádat nějakou giveaway, jen mi není systém kontroly lajknutí stránky na FB vůbec jasný. Když tady soutěžím jako Divnéticho, ale na FB samozřejmě lajkuju mým normálním jménem, jak někdo pozná že patříme k sobě a pravidla jsem splnila? Emaily na Divnoticháče a na FB mám jiné. :P Nejde mi to pořád do hlavy, ať přemýšlím jak přemýšlím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti nejde do hlavy zcela správně. Pokud nelze účastníka dohledat, protože poskytl mail typu tatinkovaprdylka@seznam.cz a koment zanechal jako anonym, tak má smůlu. Je fakt, že příště chci tady toto zdůraznit, že splnění podmínek kontroluju, protože jsem několik lidí opravdu musela vyřadit (a některé jsem vyřadila ne proto, že by nešli dohledat, ale proto, že ani nelajkli ani nesledujou).

      Vymazat
    2. Já ale nejsem žádný anonym například, jen mám jiné emaily pro přihlášení a rozdílné jméno blogu a FB. Tak to je taky smůla? :P Asi žádnou soutěž nedělám, je to na mě moc složité. :D

      Vymazat
    3. Néé, prosím udělej soutěž! :) Stačí napsat že lidi kteří na FB lajkují pod jiným jménem než mají u komentáře, nechť toto jméno připíší ať jsou dohledatelní...a pak není problém!

      Vymazat
    4. Nó, to už je rozumné řešení! Ale právě jsem to nikde nikdy u nikoho neviděla, ať dopíšou jméno pod jakým lajknou, takže mi to stejně není jasný, asi to nikdo moc nekontroluje. :D

      Vymazat