středa 21. července 2021

Dánská značka Bungalow Denmark plná barev a vzorů

Na značku Bungalow Denmark jsem narazila před několika měsíci a řeknu vám, že to byla láska na první pohled. Stojí za ní designérka Minna Hildebrandt, které se podařilo organicky provázat skandinávský styl s její milovanou Indií. Mimochodem, to není u skandinávských značek výjimka - Indie hraje velikou roli například i u Madam Stoltz, ale výsledek je úúúúplně jiný. V tomto případě vznikla svěží kombinace nezaměnitelných vzorů tištěných tradičními dřevěnými deskami, ale v severské kvalitě, jemných barvách a na nečekaných typech produktů. Kromě vzorovaného textilu totiž značka produkuje i velké množství papírenských kousků - zejména úložné boxy, šperkovnice, ale i balicí papíry a podobně. 

Proč jsem se ale do značky Bungalow zamilovala já, je nasnadě - jejich žíhaní keramika je naprosto fenomenální. Jasně, tenhle typ výrazně glazované keramiky vídáme u skandinávských značek už nějaký ten pátek. Jenže většinou v zemitých barvách, v krémové, hnědé, šedé a občas modré a zelené. Ale Bungalow se toho nebojí a keramiku servíruje v růžové, tyrkysové, žluté, fialové, zelené, modré... No zkrátka duha jak vyšitá! A co vám budu vykládat, ty růžovky potřebuju všechny hned teď o-kam-ži-tě!





Jejich nabídka mě baví celá, ale z té keramiky se mi podlamujou kolena. Boží. 


Jako...prostě....eeeee....chápete mě?




Ačkoliv etno vzorky na textilu obvykle nejsou úplně můj šálek čaje, Bungalow je má musím říct fakt krásné. Hodně to dělají ty střídmě sofistikované skandinávské barvy si myslim.


A to, že se věnují produktům z papíru, mi přijde super tak nějak principiélně. Mezi jinými designovými značkami je ten důraz na papír fakt výjimka a ty věci jsou skvělé.



Značku Bungalow Denmark najdete nově na eshopu Bella Rose (#notsponsored). V nabídce tam číhá hned několik žíhaných růžovek, který si rozhodně plánuju pořídit!

Fotky Bungalow

post signature

4 komentáře:

  1. Joo, tohle nadobí mě bere už delší dobu! Ale kam všechny ty krámy dát :-) Podobné mají v Butlers, ale než jsem se rozhoupala a nakoupila nějakou sestavičku, tak to začali prodávat v jednobarevných setech, což mě moc nebaví... B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žejooo, mě taky! Mám jeden malej žíhanej růžovej talířek z HMka, ale ta sérka byla hned pryč a už jsem ji tam pak neviděla. Tady u Bungalowu se mi teda ale i moc líbí, jak je to šišatý :)

      Vymazat
    2. Ty butlersácky jsou taky šišatý (oni tomu říkaj "organické tvary":-)). A maji i moc hezké barvy. Ale prostě nepotřebuju k misce i hrnek a vsechno v jedny barvě. Ten Bungalow vypadá moc fajn. Tak uz jen to místo :smajlíkdržícísezahlavu:

      Vymazat
    3. Mi povídej, teď dumám, že zkusím prodat celej jeden servis - chci nový talíře a cca 20ks od každýho typu jich myslím jako úúúplně nepotřebuju :D

      Vymazat