úterý 21. května 2019

Interiér na květen aneb slintám nad prací této paní

V článku s dalmatíníma stěnama jsem u jedné fotky zmínila můj oblíbený instagramový účet, který patří americké interiérové stylistce Erin Wheeler. Tahle šikovná paní a maminka dvou malých dětí pracuje pod značkou Sunny Circle Studio ve své domovině v Severní Karolíně. A já musím bez keců přiznat, že její práce mě děsně motivuje k tomu, pohnout se s mou odvěkou touhou být interiérovou stylistkou zase o kus dál. Podle mě totiž máme dost podobný vkus, akorát já teda nemám koule a obchodního ducha ( a se zkušenostma to taky není zas tak extra žhavý, i když by se něco našlo). Zatím? heh

Mňo, to jsem krapet odbočila, každopádně tento interiér z její dílny mě hrozně baví. Na jejích stránkách ho najdete rozkouskovaný do více článků jako The Happy Nola Home. Na jejím webu najdete samozřejmě spousty dalších fotek včetně těch "před" a produktových koláží, tak určitě mrkněte.

Co mě na práci Erin hrozně baví je fakt, že se nebojí odvážných prvků a evidentně miluje výrazné tapety. Nestrká je všude, naopak pracuje s velmi neutrálním základem, ale pak najednou bác ho, Anka slintá. Hlavně je to celé ale děsně takové autentické a lidské, člověk z toho nemá "katalogový" pocit. To je něco, co osobně hrozně oceňuju a čemu fandím.

Níže patrně ty nejlevnější kachle na zeměkouli....ale potřebujete něco jinýho? 







Tenhle interiér má pro mě všechno. Staré, nové, moderní i retro, koberečky, kytky, fikus, galerii, samet...








Všechny fotky Sunny Circle Studio.

Co myslíte, nechali byste si od někoho takovýho na míru předělat bejvák?
post signature

2 komentáře: