čtvrtek 7. ledna 2016

12 nápadů na domácí bar

Máme tu nový rok, konečně spousty sněhu, no a taky chřipkovou sezónu. Já už jsem samozřejmě několik dní na hromadě, a to jsem ani nijak nepodcenila prevenci - totiž občasnou večerní sklenku něčeho desinfekčního. Prd platný, teď se ploužím po bytě s ve slivovici namočenou vatou v uších a v růžové čepici s bambulí a doufám, že se mi podaří tenhle článek dneska konečně dopsat, i když jsem ho začala už snad v sobotu. Fail.

Rozhodně bych nechtěla nijak nabádat k pravidelné konzumaci alkoholu - nicméně tím víc platí, že když je něco jenom občas, je třeba si to řádně vychutnat. A ideálně i stylově. Náš domácí "minibar" má momentálně podobu dvou karaf se čtyřma skleničkama, ale docela se mi zamlouvá myšlenka ho někdy v budoucnu rozšířit na takový nějaký pěkný vozíček...

1. Karafy mě hrozně baví. I kdybyste do krásné broušené karafy nalili tuzemáka, stejně bude vypadat jako třicetiletý kubánský rum. Prostě to má štýl totok!

zdroj

2. Takový domácí bar může mít mnoho podob - od toho jednoho tácečku s dvěma lahvema až po opravdu prvotřídně vybavenou skříň. Pak lze takový bar uchopit i jako speciální výstavní úložný prostor na všechny ty slavnostní sklenice, které jsou jinak celý rok schované někde ve skříni.


zdroj
3. Sympatická je mi myšlenka pojízdného stolku - přes den zaparkujte v rožku, navečer přijeďte k pohovce...

zdroj
4. Domácí bar rozhodně není vyloženě pánskou záležitostí, naopak - tenhle je vyloženě dámsky vyladěný

zdroj
5.

zdroj
6. Vyšší level - držáky na sklenky a stojan na víno included

zdroj
7. Z nějakého zcela subjektivního důvodu nalézám zalíbení zejména v kulatých stolečcích na kolečkách. Asi to bude dáno tím, že téma tohoto článku vzniklo na základě náhodného brouzdání aukrem, kde mi právě jeden takový padl do oka. V té chvíli mi ten vozík přišel jako dobrej fór. Ten "fór" mi ovšem zalezl někam do závitu a já teď nechápu, co mi na tom vlastně přišlo tak vtipný, protože teď ho hrozně nutně potřebuju!

zdroj
8. Doporučuju kliknout na zdroj, moc hezkej byt, nejen bar

zdroj
9. Stolek od Normann Copenhagen

zdroj
10. Zapřisáhlí abstinenti si můžou bar tématiky změnit na kafe stanici, protože to je taky boží nápad.

zdroj
11. Jestli máte málo lahví, zdablujte je zrcadlem za, cha

zdroj
12. No a pokud máte doma malé děti, třeba se vám bude hodit zase takovýto ukrytý nápad.

zdroj
Tak na zdraví!

post signature

4 komentáře:

  1. Parádní inspirace Ani! Já jsem domácí bar naslibovala norečkovi! Nejradši bych sehnala nějaký takový malinkatý starý kredenc vystlaný zrcadlem, naprostá barová klasika. A když ne, tak zkusím nějakou skříněčku na nohách nebo možná obřích kolečkách, aby se dala přivézt k místě potřeby! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chlapi na to slyší, co? :D Já hlasuju za kolečka, úplně to vidím.. :)

      Vymazat
  2. Za mě 2, 6 a 10. Ta 10 asi nejvíc =D. Jinak jsem se dost nasmál u popisků, asi ta tvá nemoc dobře vplývá na vtip =D..nene, jen legráckuju..přeji brzké uzdravení =)
    Krásný víkend,
    Michael
    MesHommes.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík, uzdravení se furt ňák nedaří, ale tak aspoň jsem pobavila, i když tohle je podle mě jeden z těch sušších článků :D

      Vymazat