neděle 26. července 2015

Žárovkový řetěz venku vs. vevnitř

Takový řetěz ze žárovek, to je príma věc. Kdybych měla balkón nebo terasu, rozhodně mi tam jeden takový podobný svítí každý večer.... a já pod ním večeřím a liju do sebe červené. Klasický vzhled žárovek se rozhodně hned tak neomrzí jako třeba blikající vánoční řetězy, navíc jej lze využít jak v zimě, tak v létě, na jaře či na podzim (zkrátka furt), a to jen tak nebo třeba jako výzdoba na svatbu, zahradní večírek a tak všelijak podobně. A kromě toho všeho vypadají skvěle i v interiéru. Zkrátka věc, kterou hrozně nutně potřebuju nebo co!

1. Tahle fotka má sice otřesný rozlišení, ale mně se tak hrozně líbí, že jsem kvůli ní tenhle článek splácala. Těmahle dveřma se chci vracet domů každej den!

via

2. Večerní posezení na terásce vyloženě vyžaduje tematické osvětlení. Tady se teda musí hovět výborně.

via
3.
via
4. V podstatě by se chtělo říct, že na verandu patří řetěz ze žárovek a nazdar.

via
5. Natáhnout řetěz po stromech a odnést jídelní stůl někam doprostřed zahrady....jak z filmu, přitom vlastně úplně proveditelné - stačí k tomu dlouhý kabel, kteří stejně všichni čeští sekači trávníků vlastní tak jako tak.

via
6. Pokud nemáte ani zahradu, ani terasu a ani verandu, ale řetěz stejně jako já hrozně nutně potřebujete, není nic snazšího, než ho vrznout do interiéru. Nejvděčnějším umístěním je podle mého soudu ložnice.

via
7. Nicméně parádu nadělá prakticky kdekoliv. V kuchyni a jídelně připomene léto i za dlouhé zimy, v obýváku zase zimu i v létě.

via
8. Ale ložnicím fandím nejvíc a to nejsu úplně prvoplánovej romantik. Ti, cosi taky hrozně rádi hoví v posteli s knížkou a svíčkou na stolku, mi určitě budou dobře rozumět.

via
 9.

via
10.

via
Kam byste si takový řetěz dali vy, dovnitř nebo ven?
Krásnou neděli
post signature

5 komentářů:

  1. ja som nerozhodna tak ze aj aj.. mame doma v altanu nevzhladne vianocne svetielka ale budiz im odpustene aspon neblikaju a su biele+ svetlo na citanie rozhodne poskytnu.. indoor rozhodne v obyvacke;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám jenom takové malé led žárovečky s příjemným žlutý světlem z Ikea a mám je v obýváku.... čekám, až zrekonstruujeme balkon a tam dám další :)

    OdpovědětVymazat
  3. Helej a nevíš, kde to tu sehnat? Já vim akorát o těch barevných gulích, ale chtěla bych žárovky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vim, tady: http://www.nordicday.cz/dekorace/svitici-retez-s-10ti-zarovkami/ ale zrovna levný to teda nejni...

      Vymazat
    2. No, to teda... Tak nic, muším to vykoumat jináč :)
      Díky!

      Vymazat