úterý 2. října 2018

Slavím výročí s Bella Rose - něco o mé práci a SOUTĚŽ

Né že bych to někdy vyloženě tajila, ale že pracuju v brněnském e-shopu Bella Rose jsem na blogu rozhodně nikdy moc hlasitě nevykřikovala. I když teda předpokládám, že jste si to někteří možná domysleli. Přitom za svou práci vděčím v první řadě právě tomuto blogu, kterým jsem se při pohovoru prezentovala jako důkazem toho, že jsem kreativní, orientuju se v současném interiérovém designu a umím psát. (A ne že se teď začnete předhánět v hledání překlepů! :P) No a protože to v pondělí 1. října byly přesně čtyři roky od chvíle, co jsem v rámci extrémně vichřičného léta páně 2014 nastoupila v Brně-Modřicích na značku, rozhodla jsem se to teď konečně se slzou dojetí trochu okomentovat. A povědět vám něco o tom, co tam vlastně dělám. A taky se trochu pochlubit, žejo.

Jarní lookbook Bella Rose a já vykládám Domči ze Za kapradím něco děsně vtipnýho 


Celý to tenkrát bylo nějaký osudový. Dodělala jsem školu, odjela do Londýna (připomínám článek zde) a po absolvování kurzu interiérovýho designu rozhodila kariérní sítě. Po dvou měsících jsem si koupila letenku domů s tím, že nemám podzimní boty, už jsem dlouho neviděla rodinu a kocoura a že prostě potřebuju alespoň na skok domů. Než jsem navštívila všechny babičky, vyzvedla si diplomy a oběhala pojišťovny, byl konec září a já si řekla, že ty sítě zkusím rozhodit i tady. Měla jsem dvě firmy, který pro mě v Brně tenkrát slovy nabubřelého absolventa "přicházely v úvahu" - IKEA a Bella Rose. Předesílám, že jsem se nehlásila na žádné inzerované pozice - prostě jsem tam poslala cvčko ve smyslu "tady mě máte a já u vás chci pracovat". V Ikei mě naštěstí nechtěli, z Bella Rose mi paní majitelka Martina volala snad druhý den. To byla tuším středa. Na pohovor jsem šla v pátek. A v týdnu potom jsem nastoupila. Tohle jestli nezařídil vesmír, tak nerozumim ničemu.

Před těmi čtyřmi lety jsem nastoupila na pozici copywritera s tím, že bych se hrozně ráda v budoucnu stala nákupčí. No představte si to - nakupovat všechny ty krásný věci, listovat si voňavejma katalogama, hledat nový značky na veletrzích... Dream job! Neuplynul snad ani rok a hlavní nákupčí jsem se stala ofiko. I když ta práce zahrnuje většinu roku hromadu administrativy, pořád mě hrozně hrozně baví. Od copywritingu jsem se ale posunula asi před rokem o něco dál, a to k menidžování brandu. A to se pomalu dostávám k tomu chlubení.

Šťastný jouda s krepatou hlavou pod zářivkou na Formexu 2016. Tvářím se jako absolutní knedla, ale vidíte to štěstí? A tu horu jídla s edamame, co jsem si nabrala?

Jako brand manager se podílím na tom, kam Bella Rose jako značka vlastně směřuje. To kromě nastavení nějaké strategie zahrnuje i nejrůznější skopičiny, který si s velkou radostí vymýšlím a následně i produkuju (a permanentně nestíhám a zuřím a nadávám a tak dvakrát ročně i brečím a stejně to miluju). A mezi ty skopičiny patří třeba i lookbooky. To jsem jednoho dne paní šéfové oznámila, že bych je fakt chtěla udělat, že to klidně celý zařídím...a dostala odpověď "tak jo".

Bella Rose lookbooky jsou vymyšlený jako ukázka sezónních kolekcí našich značek a důkaz, že jdou všechny krásně dohromady. Zároveň slouží i jako inspirace na vytváření prima atmosféry, ke které mnohdy stačí málo, jenom si ji občas jaksi zapomeneme uvědomit a užít. No a k tomu se místy vyskytne i nějaký návod nebo recept. Žádné velké čtení, spíš hromada krásných fotek, které by vás měly dostat do té správné atmošky (což je přesně to, o co se v Bella Rose snažíme). Momentálně připravujeme nový vánoční číslo, který už by mělo mít vychytané i nějaké drobné uživatelské mouchy předchozích verzí. Všechny je fotila skvělá a úžasná Anička Édes, koncept každého lookbooku je z mojí hlavy, stejně jako výběr doplňků a styling (i když do toho zasahuje i přímo fotografka, protože ta osoba umí všechno). A protože je třeba pracovat efektivně, můj ksicht taky najdete skoro všude. Jako jak to mám říct - našema lookbookama jsem si v podstatě splnila svoje stylingový sny a ještě mi za to někdo i poslal výplatu. Těžko slovy vysvětlit, jak moc si vážím důvěry a možností, které jsem v práci dostala. Hrozně moc. I proto jsem vždycky měla strach se nějak vychloubat a dělat héč, aby mi to vesmír zase rychle neodčaroval. Jenže teď už jsou to čtyři roky - a i kdyby mě zítra přejel traktor, tyhle roky už nikdo jen tak nevymaže.

A teď trochu konkrétněji! První lookbook spatřil světlo světa před rokem. Fotilo se u našich v obýváku ve složení já, můj Jiří a malá Eliška, kterou jsme si vypůjčili a uplatili perníčkama. Byl krásný říjnový den, v tom svetru mi bylo strašný vedro a celou dobu jsem se snažila stihnout asi tisíc věcí zaráz. Byl to docela křest ohněm, ale fakt to stálo za to. Z tohoto focení vzniklo i video od Lí films, který si můžete pustit zde.


Kde sem vzala takovej frňák?
Druhý lookbook vznikl na jaře a focení probíhalo ve spolupráci s Dominikou Za kapradím, která má krásný byt a ještě umí vázat úžasné kytky a věnečky.


V létě se focení spojilo s naším team buildingem ve Znojmě a byla to spíš taková minirychlovka, kterou jsme spojili s ochutnávkou jihomoravskách vín. Trvala jsem na tom, že já už v dalším lookbooku rozhodně nebudu! Výsledek je takovej, že tak dělám inkognito křoví s vlasama v obličeji a ty fotky podle mě kazím :))

Letní lookbook zde
No a ten, co chystáme teď, tak to bude prosím zlatý hřeb všeho, stay tuned!

Prosimvás, kromě chlubení se jsem tímhle článkem chtěla říct několik věcí. A už nemůžu, tak to hodím do odrážek:

1. moc mě baví moje práce a jsem vděčná, že ji mám
2. nebýt blogu a vás, dělám nevim co a nevim kde
3. když se jouda, jako jsem já, dokáže dopracovat k přetváření svých výmyslů do reality a dostávat za to plat, dokážete to taky...
4. ...a u psaní blogu to klidně může začít.

A protože jsem s váma neoslavila pět let existence blogu, na Facebooku je vás už tisíc a já jsem i díky vám, mým čtenářům, už čtyři roky šťastně zaměstnaná ( a díky tomu vlastně i šťastně vdaná, whooops), domluvila jsem pro vás jako poděkování soutěž s Bella Rose o dohromady čtyři poukázky!

Pravidla jsou jednoduchá - napište mi prosím do 10. 10. do komentáře, co byste si na Bella Rose rádi pořídili, a připište třeba i něco o tom, proč sem (snad rádi) chodíte. A já den na to, na mé narozeniny, vyberu jeden mému srdci nejmilejší koment, který podaruju poukazem na 1000 korun na Bella Rose. A následně vylosuju ještě další tři, kteří dostanou poukázku na pětikilo. Hele jako, to je docela dobrý, ne? Šance jsou vysoký! Jenom prosím nezapomeňte nechat na sebe i kontakt.

No a to je pro dnešek všecko, tádydádydá! Těším se na vaše komentáře a díky za to, že jste mi umožnili být dneska tam, kde jsem. Smrk brek (to sem dneska ale usoplený měkejš, co?)

P. S. kromě joudy na obědě je autorkou fotek Fotím a fotky patří (překvapivě) Bella Rose

post signature

65 komentářů:

  1. ahoj anka, som pravidelný návštevník nielen kvôli téme blogu (v našich končinách CZ+SK je ťažké nájsť blogy s touto témou, alebo len zle hľadám?), ale aj kvôli vtipným popisom ku každej foto :D tak teda všetko naj k narodkám :)

    P.S. https://www.bellarose.cz/dekorace/skleneny-box-oblong/ ideálne na náušky :) luciaujova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :)) Hodně těch blogů o bydlení, které mě bavily kdysi, po čase dost skončilo nebo se přesunulo na IG... Pořád mě ale moc baví Olívka http://www.modedeboulangerie.cz/ anebo Tamarki :) A na Slovensku máte skvělý DIY blog Tvoriť a lúbiť!

      Vymazat
  2. Milá Ani, ráda sem chodím kvůli vtipu, inspiraci a ráda zkouším něco nového, tak i kvůli diy...Tvůj adventní věnec mě nakopl tak, že jsme jich doma měli několik:) Z Bella Rose bych si nejraději pořídíla mosazný dekorativní kruh, ať si to letos s tím věncem usnadním;) Děkuji za to, že tento blog píšeš a ať se Ti nadále daří!
    Veronika V., v.veronika25@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéééé, děkuji moc, to je skvělý, mám děsnou radost! <3 A ten kruh je skvělej a chci ho taky :D

      Vymazat
  3. Milá Ani,
    Váš blog je plný nejen inspirace a krásy, ale taky vtipu a zdravého nadhledu, a to všechno dohromady jsou hlavní důvody, proč se sem pravidelně a ráda vracím a proč Váš blog patří na seznam mých najoblíbenějších.

    Z Bella Rose bych si vybrala tento svícen: https://www.bellarose.cz/dekorace/svicen-candlestick-pix-silver/ Je to krása v čísté podobě a hezky koresponduje s nadcházejícím předvánočním časem (vím, začátek října, ale než se člověk rozkouká, bude tu začátek prosince, jako vždy...).

    Přeji hodně úspěchů a štěstí do dalšího období na poli pracovním i soukromém.

    Dana Andrisová
    d.andrisova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Dano, jsem vděčná za krásný komentář a rdím se :)

      Vymazat
  4. Drahá, krásná Aničko,
    na tvůj blog chodím skoro celých pět let jeho existence. Převážně kvůli nadhledu s jakým píšeš a interiérům které sdílíš. Pořád mě bavíš a těšíš. Bella rose je taktéž moje srdcovka, před šesti lety jsem měla svatbu a už tehdy jsem si přála dostat dary převážně z Bella rose. Letos se mi poštěstilo na jedné akci seznámit se s vaší šéfovou a byla to také radost.
    Je těžké vybrat jednu věc, ale už dlouho koukám po embosovaném válečku a odrazuje mě od něj zatím cena, ten bych si ale vybrala https://www.bellarose.cz/dekorace/embosovany-valecek-na-testo-flowers/
    frale@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No néé, fakt tak dlouho?? Tak to mě těší opravdu extra mnoho, děkuji moc! Doufám, že oceňuješ můj progres, protože před těmi pěti lety to byla občas slušná tragédie :))) Válečky jsou super, tuhle sezónu bude i hodně levnějších mini velikostí :)

      Vymazat
    2. Tak to je skvělá zpráva! :)

      Vymazat
  5. Ani, predne gratuluji! K vyroci a umu byt na spravnem miste ve spravnou dobu, nebat se, a samozrejme i k ostrovtipu, jakym je blog psany. Verim,ze pracovat v Bella na jakekoliv pozice je proste fajn a alespon virtualne pusobite jako bezva tym.
    Co se veci z B.R. tyce, ja bych asi sahla po necem od Tine K Home. Mam toho uz dost, ale stale me bavi. M.
    info@nordicpassion.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc:)) Je to trochu i o tom...býti prostě drzá :D Ale moje máma by stejně byla radši, kdybych psala jak literát

      Vymazat
  6. Milá Anko, chodím sem odpočívat, pokochat se hezkými obrázky, obdivovat nápaditost DIY projektů a pousmát se tvému ostrovtipu.
    Na Bella Rose bych si dokázala vybrat, náš byt je jako stvořený být dekorován těmito krásami...ale naprosto zásadní je pozadí.
    Tuto tapetu, prosím:)
    https://www.bellarose.cz/dekorace/papirova-tapeta-yellow-tree/
    Soňa (novosonia@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :))) souhlasím, pozadí je důležitý! A Ferm Living je vždycky vynikající volba :)

      Vymazat
  7. Milá Anka, zaregistrovala jsem Vás přes Bellu. Není nad to, se v práci citit spokojeně.
    Mám ráda energii (jo to mládí), která z Vašeho blogu srší. Nesmím opomenout ostrovtip, ten Váš můžu, ten můj někteří nechápou, což nechápu já.
    Na BR mám dlouhosáhlý seznam, do pokojíku bych holkám vybrala něco od Bloomingville, sobě asi lucernu od Kählera (nebo třeba naskladníte jejich kolekci Avvento?) anebo bych vzala manželovi Vahého pochutiny.
    A přeji veselou oslavu! Pavla pasula@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe, ten můj taky mnozí nechápu - tak hlavně že se chápem my! Avvento momentálně neplánujem, ale lucerny Urbania můžu rozhodně doporučit všema deseti, jsou skvělý :) A Vahouš taky teda samozřemě

      Vymazat
  8. Jak žít život - a ne přežívat, ale doopravdy si ho užívat. To mě teď napadá...
    Hezký den, Anko. Ten článek je suprový :) Moc fandím lidem, kteří jdou za svým snem a kterým díky jejich přístupu vesmír "sešle" jejich vysněné zaměstnání. Nedávno jsem potkala slečnu, která dělá copywrytera pro společnos prodávající knihy - jak pracuje? prostě jí chodí zadarmo knihy domů, čte je, kudy chodí a s postupem času získává více a více možností recenzovat knihy, které shledává opravdu kvalitní ona, nikoliv prodejní trh. Bylo moc osvěžující potkat někoho, kdo takhle září a říká: to je moje vysněná práce. Teď jsem si díky článku ten pocit připomněla. Sama má představu svého snu a snažím se dělat alespoň malé krůčky kupředu.
    Bella rose mám moc ráda skrze design, pozitivní vystupování a úžasné fotky. Jsem závislá na potěše oka :) A co bych si u nich pořídila, kdybych měla štěstí vyhrát? Dlouho okoukávám piknikový koš. Zároveň se blíží Vánoce....a já Vánoce zbožňuju, takže vánoční zboží celkově mě nenechává chladnou :) hezký den a jen tak dále! Bára cervenkova.barbora@post.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za komentář, o "aktivní žití" se rozhodně vědomě snažím každý den, i když to ne vždy klapne... a myslím, že i proto jsem si s BR tak sedla - všichni jsme požitkáři a to nejen na oko :)) Je to opravdu dar, dělat něco, co člověka baví. Je to ale nikdy nekončící proces, sny se pořád rodí nové... Držím palce s těmi krůčky :)

      Vymazat
  9. Ahoj, tak mě se u tebe líbí inspirační bytové články (vždy se snažím doma něco pak přesouvat), samo můžu si je najít i jinde (a taky hledám), ale prostě mě u tebe vždy něco "nadchne" a článek si otevřu (ty kamna)! A občas i podnětné tvoření ;) jinak ti závidím spokojenost s vykonávanou praci, na září 2014 mám také trošku nostalgického vzpomínání, ukončila jsem bakaláře a teď kam dál, že...bohužel jsem zakotvila u administrativní rutiiní práce, která mě ubíjí čím dál více, věřím v lepší zítřky, jenže na menším městě je to horší...no a na bellarose je toho hodně, co by se mi líbilo, jenže je vždy něco, co je důležitější nakoupit :( Tak třeba takový Kähler vázy nebo jejich vánoční atributy v podobě baněk (nehledě na upředňostňovanou českou výrobu), čtyřnohý kubus, lněné povlečení Lovely Linen ach a teď aktuálně moc chtěné stylové hodiny do kuchyňky třeba Normann...a kdyby ses nezlobila, tak tady taky jeden nádherný hřejivý apartmán: https://nordicdesign.ca/the-beautiful-charming-and-stylish-bedroom-of-sonny-lou/, krásný podzim, petabr2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za odkaz, krásný byt a super stránka:) Jinak výborný vkus na věci z BR, samý moje oblíbený :D Díky a přeju odvahu (a možná trochu té asertivní odrzlosti) na utváření lepších zítřků! :)

      Vymazat
  10. Milá Anko, sleduju tady tvůj blog od roku 2014, protože v tom roce jsem si začala zařizovat vlastní bydlení a já jsem pořád stávala v tom mém holobytě a přemýšlela jak chci bydlet, čím se chci obklopit. A tak jsem se pořád hledala a hledala a přitom hledání jsem narazila na tvůj blog a taky na Bella Rose. A tak jsem našla to pravé bydlení pro mně. Inspirace jsem u tebe našla mnoho, stejně jako zábavy při čtení tvých článků, nebo zkoušení nějákého lehčího tvořeníčka:) Děkuji.
    A co se týče Bella Rose? Mám toho v hlavě hodně k nákupu, ale v současnosti bych pořídila něco pro moji Emičku (9 měsíců) do pokojíčku, který ji zařizujeme. Kouzelný svět Bloomingville a Maileg u nás vede. Vlastně teď chodí mnohem více balíků z Bella Rose pro Emu, než pro mně:) Ale to je tak správně:)))
    Mějte se moc krásně a ať se vám daří.
    Srdečně zdraví Monika. monika.skalikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já děkuji! Ani nevíš, jak moc mě těší číst, že se za mnou někdo vrací už tak dlouho. To je pro mě opravdu krásný dárek, faktžejo... A Blooming i Maileg jsou supeer, jednu dobu jsem všem dětem v okolí kupovala mailegácký chrastítko pórek, ale už ho nevyrábí :( A mám interní zprávu - brzy přidáme na web i Kids Concept - spousta nového pokušení :))

      Vymazat
  11. Ahoj Aničko! Po pravdě sem zabrousím málokdy, ne často si vzpomenu, ale když už, tak jsem za tuto stránku moc ráda, tak nějak hezky to tu na mě dýchne, útulně.... Jsou lidé, kteří mají dar pro vytváření domova, když k nim příjdeš domů, cítíš se tam moc dobře, no a ty to zvládáš i na svém blogu! Sama také celkem žiji v proudu toho, co život umí přinést, bez většího plánování, a jsou to krásné věci, které se dějí, když člověk popustí otěže a troufne si na bláznivosti všeho druhu! Součástí mé cesty je hodně cestování, za to jsem moc ráda, ale někdy mi chybí "kotva". I proto se ráda vracím k Tobě na blog, zasním se tu nad tím, jak by vypadal můj byt, když by nějaký byl, když bych byla trochu usazenější :D
    Blíská se ale na ještě lepší časy a brzy asi opravdu budu mít svůj pokojíček v rámci jednoho úžasného projektu, v krásném domě, v krásné přírodě... tak se už těším na vybavování!
    No a soutěží jsi mi opravdu naložila :) Z jednoho přání z Bella Rose se stal hned celý seznam... Co mě opravdu chytlo za oči a věřím, že na živo i za srdce je regál/komoda od MadamStoltz https://www.bellarose.cz/dekorace/kovova-komoda-s-policemi-glass/. Zamilovala jsem se také do světelného řetězu Liége et Coeur, povlečení Lovely Linen a pak jsem zabrousila ka šperkům od Decadorn a bylo vymalováno... potřebuji všechno :D
    Díky moc za tvoření blogu se srdcem a duší! Lenka ( l.waisova@gmail.com )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za krásný komentář, jsme ohromně polichocena a vůbec by mě nenapadlo, že blog může na někoho působit i takhle :) A držím palce s pokojíčkem, který zní fakt hodně dobře! Bláznivinám a občasným impulzivním rozhodnutím zdar :)

      Vymazat
  12. Milá Anička Jedlička, som Tvoja verná návštevníčka, tak preto tak dôverne a vo verši :)
    Tvoj úžasný blog mi posunul niekto zhora, keď som sa veľmi potrebovala niečím potešiť, zabaviť, a nebolo na čom. Celý svet bol sivý a nebo malo zavreté. Tvoje články som si čítala ako rozprávky na dobrú noc a keď si sa zdokonalila, tak som cez popisy pod obrázkami navštívila kopu výborných adries. Patrí Ti moje obrovské ĎAKUJEM!
    Máš vkus, šarm, prehľad,esprit a vieš to podať nenapodobiteľne. Milujem Tvoj spôsob humoru, ktorým vieš okoreniť aj vcelku odbornú debatu.
    Potešil by ma hrnček na kávu od Iittala - Taika. Každé ráno by som sa tešila pohľadom na tú snovú krásu. Ja viem, túto značku Bella Rose nemá. Nevadí. Aj tak nepíšem kvôli darčeku, ale kvôli Tebe.
    Drží Ti palce a želá veľa šťastia čitateľka Alžbeta


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Alžbeta, děkuju moc za zvednutí nálady, jsem potěšená i pobavená a mám takovej pocit, že budeme podobný krevní skupiny :))) Doufám, že nebe se už otevřelo a slunce svítí! A iittalu chcem už dlouho, tož uvidíme :P

      Vymazat
  13. Milá Aničko, zase jsem se o tobě dozvěděla o trošku víc :)) Moc mě bavíš a děkuji. Moc ti gratuluji k 4-letému výročí v Bella Rose "vydržáj pianěéér" Vše co děláš je nádhera. A hlavně všechno nejlepší k narozeninám. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Leni <3 Doufám, že jsi taky spoko a máte v domečku spoustu pohody a klídečku

      Vymazat
  14. Milá Ani,
    už dlouho pokukuji po nějakém kvalitním vlněném koberci, ale kvůli cenám, je to pořád ve stavu pokukování...tak třeba jednou z Bellarose :))
    Na blog chodím nakukovat moc ráda, hlavně teda proto, že jste měli strašně krásnou svatbu, kterou vám ještě k tomu fotila Anička, stejně jako nám. Je skvělá a umí snad všechno! Ale tu práci ti vážně závidím. Zní to úplně snově, nikdy bych neřekla, že takové místo může vážně existovat...Sama jsem sice architektka a tak mám práci různorodou, ale toho vymýšlení a tvoření je většinou mnohem míň než technických výkresů a klikání v počítači No když jsem šla na výšku, tak jsem si tu práci představovala trochu jinak, ale i tak je to většinou fajn.
    Jsem moc zvědavá na ten Tvůj vánoční lookbook! Krásný podzim, Eva gathermoments(zavinac)gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju Evi - vaši svatbu jsem měla dobře nastudovanou a tvoje články byly jedny z mála (ne-li jediný), který mě v tomto směru opravdu inspirovaly, takže moc díky!! A Anička je no comment, ta prostě nevím jak se na téhle planetě urodila :D

      Jinak co se týče té práce... mám to úplně stejně, akorát místo technických výkresů mám excelový tabulky a milion mailů denně. O to víc si ale vážím těch kreativních částí a snažím si je fakt užít :)

      Vymazat
  15. Mám ráda Vaše slovo i foto, má to totiž hlavu i patu. Občas se naštvu, že dlouho nepíšete a občas závidím ty nápady, anergii a šikovnost. Jste fakt jiná a to se mi líbí.
    Na Bella Rose pošilhávám již delší dobu po nějakém pěkném bambusovém lustru a asi to bude ten dlouhý, černý elegán od Hübsch.
    Krásné podzimní dny přeje Jana (jaliska@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Jano, já jsem na sebe taky často naštvaná, že dlouho nepíšu... Pokusím se polepšit! :))

      Vymazat
  16. Můj příspěvek bude trochu off a nesoutěžní .... škoda, že v popisech u zboží ve zmiňovaném eshopu se to hemží hrubkami a věcnými nepřesnostmi, namátkou - Švéd se píše s velkým Š, glazura a ne glazůra, budka pro ptáky není totéž co krmítko aj. A gratuluji k výročí :-)) Hana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte dobrý voko, glazůru jsem fakt našla, děkuji za upozornění! Švéda s malým ale nevidím :( Prosím hlavně nehledejte hrubky na tomhle blogu, to by vás mohlo klepnout ;)

      Vymazat
  17. Ahoj Anko,
    tvůj blog jsem objevila nedávno, ale už jsem zhltla snad všechny články. Díky tobě jsem se zúčastnila kruzu interiérového designu v Plzni.
    Z Bella rose by se mi zamlouvaly kovové nůžky a scrapbook kniha na fotky.
    Měj se hezky. Míša
    michaela.mizerakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé no a bylo to dobrý?? Přeci jen už je to dost let, co jsem tam byla já, tak doufám, že to stálo za to :)

      Vymazat
  18. Gratuluji k výročí! A konečně vím, kdo mě nutí tak strašně utrácet :-) Na Tvém blogu mě uchvátilo, že v bytě schvaluješ i barvy a že ve všem, o čem píšeš, by se dalo normálně bydlet. Fakt je možná jedinej (z tý vyšší ligy), který nepropaguje přísně černobílou kombinaci s minimem nábytku i dekorací. Vždycky mě strašně zajímalo, kde ti lidi mají třeba příslušenství ke svým koníčkům nebo tak, jestli se zbavili všeho nestylového, co za život nasbírali, a jak by to vypadalo, kdyby v obýváku nechali povalovat knížku. U Tebe jsem objevila australský styl, který je mi hrozně blízký, a mám ráda tematické články o podlahách, mřížích, nástěnkách, betonu, tapetách, kytkách v koupelně... A samozřejmě mě baví, jak píšeš, četla bych to, i kdybys psala o chovu leghornek :-D Z Bella rose dlouhodobě nutně potřebuju tuhle lampu https://www.bellarose.cz/dekorace/kovova-stolni-lampa-kubix-brass/ nebo aspoň krychlový stojánek ze třetí fotky... B. (kontakt pošlu, když vyhraju, moc často se mi to nestává ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ❤️ Moc moc děkuji, děsně mě těší, že chápeš, o co se tak nějak snažím a čemu věřím... Bydlení je pro mě hlavně pohoda/zábava/chill a vo tom to tu vlastně celý je!

      Vymazat
  19. Tak jo, jdu na to! Mám ty tvoje soutěže ráda, protože se mi v nich dokonce podařilo jednou i něco vyhrát :D Tenkrát to byly ty super hůlky se kterýma už vesele konzumuju všechny svoje asijské výtvory!

    Pokud mám říct, co bych si z Bella Rose vybrala teď, tak je to jasný - vyhrála to u mě kovová komoda Glass <3 Jak vidíš, nejsem zrovna skromné děvče.. ale realita je bohužel taková, že ani kdybych dostala všechny ty poukázky dohromady, tak bych se na komodu dál jen usmívala zpoza monitoru. To je holt studentský život :D Mám tu ale naštěstí i pár dalších adeptů. Tak třeba teď na podzim mám v plánu to u nás doma trošku zateplit - no a jak trefně poznamenává tvoje okouzlující ikonka na BR webu, koberce jsou pro ten účel ideální a dokonce nezbytné! Takže pokukuju po všech těch černobílých krasavcích a doufám, že se třeba jeden z nich dostane i k nám!

    Každopádně jsem chtěla taky zmínit (a doufám, že z toho nebude moc velký patos :D), že pro mě je tvůj blog nejen zdrojem nápádů a inspirace, ale taky (hlavně? ne, to už by bylo moc :D ) je to pro mě vlastně moc fajn prostředek jak zůstat v nějakém (ehm, ikdyž jednostranném) kontaktu s tvým světem a třeba i vidět tebe (a váš byt!) na fotkách trošku častěji než se to děje ve skutečnosti. Taková osobní nadstavba, ale funguje to celkem dobře))) 



    Takže za mě to je asi vše, nebudu ten příspěvek raději moc revidovat a rovnou ho vpustím do soutěže - leť a něco mi vyhraj!!



    Jo a ještě ten kontakt.. tak hrobarovajulie@gmail.com 

:*

    pa!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juliiii ❤️ My se ovšem družíme moc rádi i offline ;)

      Vymazat
  20. Milá Anka, na Tvoj blog si chodievam nie len pre pravidelnú dávku inšpirácie (ďakujem za objavenie austrálskeho bývania) ale aj po dobrú náladu a úsmev pri čítaní Tvojich sviežich a vtipných postrehov. Prajem veľa úspechov v blogerskom aj pracovnom živote (ktorý mimochodom meeeega závidím :) ).
    Z Bella Rose by pasovala na dlhé zimné večery nová sviečka, napríklad:
    https://www.bellarose.sk/dekorace/biela-sviecka-vsechno-bude-bazalka-a-limetka/
    S pozdravom Lucia (gb.lucia@azet.sk)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juch, děkuji moc! A tu svíčku mám doma taky, naprosto mě fascinuje, jak se v návrzích všichni přesně strefujeme do mých oblíbených kousků :)

      Vymazat
  21. Proč bych všem doporučila všemi deseti sem chodit?! Protože takových blogů je vážně, vážně málo...a mezi vší kosmetikou a modou je to tak úžasné osvěžující! Ispirace na každém kroku!
    Na Bella Rose bych si vybrala vánoční ozdoby, protože letošní vánoce budou speciální a krásné. Je to dva roky, co jsem se odstěhovala od rodičů..a rok, kdy mi máma před Vánoci řekla, že má rakovinu. Byl to naprostý šok, který mě skoro zlomil v půli, ale je to za námi a úspěšně a teď už věřím jen v úspěchy. A protože ještě nemáme s přítelem vlastní rodinu a ve dvou jsou ty svátky smutné.. pozvala jsem mamku, malou segru, velkého bráchu i babičky k nám. Srazíme psací a jídelní stůl, popůjčujeme si židle, větší stromek, aby se nám to tam vešlo všechno, uděláme spoustu salátu, ale hlavně..budeme spolu. A konečně si odpočineme a vydechneme. A ačkoli to bude mazec, uvařit a nachystat pro deset lidí, je to výzva, kterou hrozně ráda přijímám! :) Takže třeba tohle k doladění té skutečně pohádkové oslavy? https://www.bellarose.cz/dekorace/vanocni-kovove-ozdoby-romantic-gold-white-6-ks/
    sarka.chocholova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! A držím palce, určitě u vás bude dost veselo! :))

      Vymazat
  22. <3<3<3 Ja nechci poukazku, at maj sanci ostatni :P kazdopadne smekam pred tvym talentem a pracovitosti :) je radost s tebou spolupracovat. Tesim se na vsechny dalsi sileny projekty co jeste vymyslis!
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Áááááá, si vytisknu a zarámuju :D Děkuju ❤️ Ale bez tebe a miliardy tvých talentů by nic z toho nikdy nebylo!

      Vymazat
  23. Milá Aničko,
    tvůj blog sleduji již delší dobu a moc se mi líbí články s inpiracemi na bydlení, konkrétně Byt na měsíc...mimochodem už dlouho tu žádný nebyl. Mám ráda, že vybíráš interiéry, které mají duši a nejsou to scandi davové šílenství. U nás doma se snažím o to, abychom se obklopovali věcmi, které pro nás mají nějakou emoční hodnotu. Chápej například cukřenka po babičce, kde nám vždycky schovávala bonbóny apod. Je jasný, že tenhle ledabyle eklektický interiér se snažím občas doladit nějakým super moderním kouskem, takže Nedávno jsem na Bella Rose pořídila lapač snů a zjistila jsem, že by se nám hodil ještě jeden k prckovi do pokojíčku, aby se mu hezky spinkalo. Kdybych teda vyhrála ten poukaz, o čemž dost pochybuji, protože jsem četla předchozí komentáře, tak mám vlastně lapač zadarmo a můžu prachy rozfofrovat za jiné věci z BR, které nutně potřebuju. Aaaaach......Díky za tenhle blog, je to pro mě super odreagování, zvlášť teď při mateřské. Kdybys náhodou hledala inspiraci na témata na blog, napiš prosím něco k dětskému pokojíčku! Beztak to budeš za chvíli řešit. A řeknu ti, je fakt dost těžké zařídit pěkný dětský pokojíček, když na netu se to hemží samým scandi fajtajblem. Měj se.Kristýna kristyna1985/zavinač/seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Kristýno, zkusím najít zase nějaký pěkný bydlení :) A děkuju za tip na článek, až a jestli to bude aktuální, určitě se na to zaměřím!

      Vymazat
  24. Dobrý den, Aničko.
    Vaše svatební šaty byly moc krásné a moc Vám také slušely. V jednoduchosti je krása, byly jako peříčko. Musela jsem se smát, jak píšete, že jste použila "stahovací" doplňky. Jste štíhlá jako proutek. Také Váš blog sleduji pravidelně. Teď jste se trochu s příspěvky "polepšila", před tím jste měla větší pauzy. Ale chápu, byla velká příprava na svatbu. S partnerem Vám to sluší a tak Vám přeji, aby Vám to také v manželství klapalo, aby jste byli šťastni a hlavně se měli moc rádi. S láskou se vše překoná , a i když nebude život úplně vždy jednoduchý, ve dvou se to vždy lépe táhne, pokud si sebe vzájemně vážite a máte se rádi.

    V Bella Rose jsem si již několik maličkostí koupíla. Těším se na vyzdobení bytu na adventa a tak bych si zřejmě pořídila nějaké vánoční doplňky, také svíčky. Mějte se moc hezky, ať jste spokojená v osobním, tak i pracovním životě. Je strašně důležité mít práci, do které se těšíte a jak říkám, kde ráda odemykáte ráno dveře. S pozdravem Miluše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Miluše, hrozně moc Vám děkuji za vřelý a srdečný komentář a za krásné přání. Snažím se teď zase psát víc, ty mé velké pauzy nikdy nebyly plánované, ale občas to prostě nejde. Teď mám ovšem tolik naplánovaných témat, že do Vánoc je určitě o čem psát :)) Moc Vás zdravím a děkuji

      Vymazat
  25. Milá Any, Váš blog sleduji dlouho a je úžasný. Jste mi velkou inspirací. To, že jste dokázala najít práci, která je pro Vás koníčkem, je úplně úžasné. Přeju Vám teď po svatbě moc štěstí a trpělivosti ve společném životě. A v Bella Rose bych si pořídila nějaký krásný svícen nebo kulatou vázu. Moc Vás zdravím Martina V. martinavan@email.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Milá Anno, mám ráda Váš blog, protože, tak nějak mi odpovídá stylem....je spouta blogů, jejichž autorky myslím ustrnuly v určitých stereotypech a tak nějak sem je přestala číst, protože jako bych už tušila o čem bude autorka opět psát a to mě neba, to u Vás nehrozí, kromě toho často přicházíte s tématy, které jiné blogy míjejí....jasně srozumitelně.. barevné podlahy...."no snad by sis nedala do bytu barevnou podlahu jžs"....no nedala, asi, ale ten článek byl skvělý, fotky úžasné...stejně tak o pokojovkách a další a další...
    k eshopu...no musela bych přemýšlet, ale vzhledem k tomu že je podzim a sezona plédů tak nějaký pléd např. https://www.bellarose.cz/dekorace/bavlneny-pled-green-off-white-140x200cm/ popř. nutně potřebuju další květináč na moji rozrůstající se (chvála bohu:) květenu např. https://www.bellarose.cz/dekorace/kovovy-obal-na-kvetinac-burnt-henna/....moc bych měla radost
    ať se daří kamila.korbelova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za zpětnou vazbu, Kamilo! Je pro mě opravdu skvělý tohle číst a vidět, co konkrétně vás tady baví... Budu se na to snažit v budoucnu myslet :)

      Vymazat
  27. Ahoj Aničko, také patřím mezi věrné čtenářky už nějaký ten pátek 😉 líbí se mi nejen super interiéry a další obrázky, ale také styl, jakým blog píšeš! Tvá nadsázka, ironie a humor mě strašně baví 😁 taky musím zmínit, že je mi velmi sympatický Tvůj přístup "ke konzumu". Tím myslím, že neutrácíš peníze za hory věcí, ale když už si něco pořídíš, fakt je to kvalitní a stojí to za to a je vidět, že si toho vážíš. Přiznám se, že na Tvůj impuls jsem začala přehodnocovat svůj přístup. No a na bella rose je toho mnoho, zrovna včera jsem si od vás k narozkám pořídila zlatý domeček, náušnice a svíčku shelter 😍 ale rozhodně by se dalo nakupovat dál! 😁 Např. https://www.bellarose.cz/dekorace/unisex-hodinky-komono-winston-mirror-gold-navy/ těmito hodinkami bych opravdu nepohrdla 😁 tak mnoho zdaru a dalších článku, budeme všichni rádi 😉 Veronika v.motykova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, moc děkuju za komentář, to mě těší, že to jde z článků vyčíst... Já mám poměrně dost velký odpor k čemukoliv "na jedno použití" když to tak řeknu a s věkem se to zhoršuje :D (nebo zlepšuje? úhel pohledu...:)))

      Vymazat
    2. Já bych byla pro to "zlepšuje" 😀 hezký den

      Vymazat
  28. Milá Ani na blog k Vám chodím hlavně relaxovat uvařit si kávu a dívat se na krásné fotky které mě vedou k inspiracím upravovat náš domov tak aby jsme se s dětmi cítili hezky a útulně ,svatební šaty byly božské ,jiné a vyjímečné jsem ráda ,že jste si nevybrala klasické svadebky,které jste měla na fotkách .V Bella pokukuji po mangových talířích a přehoz dark grey je také úžasný mějte se krásně Gábina. gabi.vicar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Ani, já jsem na tvůj blog narazila při pátrání po tipech na brněnské bazary, několik let zpátky, a od tehdy nadšeně sleduji hlavně diy články a hlavně všechno spojené s interiérem - už dva roky se totiž snažím šperkovat to naše vysněné bydlení :)
    na Bella Rose bych teď na podzim brala hlavně svíčky, světýlka, případně už i něco vánočního, jelikož v listopadu čekáme přírůstek a jaksi počítám s tím, že pak už na nějaké velkolepé přípravy čas nebude :-D

    měj se moc krásně a držím palce, aby Tě práce i nadále tak moc naplňovala a abys v ní byla spokojená, protože nic není víc (v pracovní oblasti), než když je ti práce i koníčkem :-)
    Lucia
    lucisvargova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha! Mám hned dva nový oblíbený bazarový fleky, budu tuto rubriku muset osvěžit :) Děkuju moc za komentář :)

      Vymazat
  30. Milá Anko, proc sem rada chodim? Vas blog je prvni blog, ktery jsem kdy zacala pravidelne sledovat a pokazde se trasla na novy prispevek (no, v posledni dobe se ten tras nepříjemně prodlouzil...:-)) a PAC, a to je zasadni, se svým výběrem interierů, témat, koberců, zarovicek a kravinek atd. presne trefujete do meho vkusu. A ZADRUHE - fakt jste vtipna a clovek se nad slintacimi obrazky jeste od srdce zasmeje. A ZATRETI - Vas cheesecake uz jsem pekla x krat, je nejlepsi ever a recept bez skurpuli predavam dal, vzdy s odkazem na Vas blog. Akorat se mi nikdy (=jednou) nepovedla ta srdicka. ZACTVRTE - poukazku, tu chci, ALE, ja s Vami v komentarich uz nekolikrat konverzovala a vzdy prinosne a slusne:-)Takze kdo jiny by si zaslouzil odmenu nez ja??? A co a na co? Potrebovala bych dve lucernicky - Antique Cream. V nasi vesnici se chystam zkrásnit veřejny prostor, forhaus v byvale radnici. Do bílých vysokých kleneb se chystám o Adventu povesit nekolik desítek bílých pompomů. A ty dve lucernicky budou zdobit vchod pred tocitými schody a budou lákat návštěvníky na náš jednodenní Vánoční jarmark...
    At se Vám moc daří, zůstaňte svá a pište pište pište a tvoře, těším se, Veronika.
    verahruska@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cheeesacakeeee! Jupí, to mám radost <3 Ať se Vám jarmark moc podaří a děkuju za krásný komentář:)

      Vymazat
  31. Jeeej, já včera ťukala tak procítěný vyznání na mobilu a ono se nepropsalo ... tak už holt jen nesoutěžně asi - myslím, že není náhoda, že se všichni opakujeme s důvody, proč sem chodíme, všechny nás evidentně oslovuje podobný vkus a humor :) Hravé barevné interiéry, kde je vidět, že se opravdu žije a že to bydlení tam lidi baví. Mně osobně jste, Aničko, otevřela oči s nizozemskými interiéry. Co mě ale oslovuje snad ještě víc, je vaše naplnění v práci. Úplně vám rozumím, taky jsem si po mateřské vysnila práci v novém oboru, dost jsem si o ní zabojovala, ale teď si žiju pracovní sen. U kterého se teda sem tam dost zapotim, asi jako každý, ale člověk občas rád zatne zuby výměnou za tu radost a energii, co mu práce (a vůbec jenom prosté bytí) v inspirativním týmu, na zajímavých projektech a realizace vlastních nápadů zase vrací zpátky. Pro mě je naprosto nepředstavitelné, chodit se do práce nechat ubíjet, když vezmu v potaz, kolik času tam člověk stráví. Ale respektuju, že to tak nemá každý, dokonce mezi poměrně blízkými kamarády mam zastánce vyloženě opačného přístupu - zastávají názor, že práce člověka nemá bavit, protože pak jí mnohem snáz obětuje mnohem víc, než je třeba, a to pak na úkor volného času / koníčků / rodiny... asi každý se v životě zařídí, jak mu to sedne nejvíce :) Těším se na další články, Monika / monduelle

    PS - BR jsem měla taky projetou, vybrala bych bývala lampičku https://www.bellarose.cz/dekorace/stolni-lampa-brass-off-white/ nebo litinovou pánev https://www.bellarose.cz/dekorace/litinova-hluboka-panev-s-poklici-smaltovana-grey/ (na tu si už nějakou dobu brousím zuby :) ). A celá sekce pochutiny je teda taky jen pro lidi s hodně silnou vůlí :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No teda, to si nedokážu představit, chodit do práce, která mě nebaví. To bych se zbláznila! Ale každý je svého štěstí strůjcem, že ano :) Jinak moc díky za komentář, do losování jsem jej ještě zařadila. Takže statistická pravděpodobnost pro příště se zvýšila! :D

      Vymazat