pondělí 6. srpna 2018

Betonové podlahy nejen do garáže!

Od mého posledního příspěvku už zase uplynulo poměrně dost času, tentokrát mám ale celou kopu dobrých výmluv. Jak jste si někteří jistě domysleli (nebo rovnou viděli na mým instáči), na konci června se ze mě stala vdaná paní, která se následně i s manželem sbalila a vodjela pryč. Teď jsem už sice nějakou dobu zpět a roztíkám se v kanclu za komplem, blogové "prázdniny" jsem si ale i tak chtěla ještě trochu prodloužit.

Poslední dva týdny už mi ale dost zřetelně začínala chybět nějaká akce. Velkej projekt s krycím názvem "svatba" pořešenej, dovolená v tahu, plány žádný. Takže jsem začala fantazírovat. A to jako obvykle poměrně dost slušně.

Jeden z mých letošních (zatím) neuskutečněných plánů se totiž jmenuje "ateliér". Místo, kde bych si mohla vesele roztahovat všechny svoje krámy, mít šicí stroj vytaženej klidně i měsíc a podlahu zaskládanou nějakou životně důležitou papírovou pitomostí, kterou jsem se rozhodla vytvořit (ano, narážím zde na papírové květiny, které jsme měli v obýváku na koberci v procesu cca čtvrt roku).

Eeee, pardon za slovní průjem, evidentně mám za ty dva měsíce přetlak nevypsaných slov. Prostě - googlila jsem litý podlahy do aťáku. Našla jsem jich mega, hrozně se mi líbí barevný, ale potkala jsem tolik krásnejch betonovejch, že to vydá na celej článek. Hele:

1. S kytkama a přírodním matrošem si beton rozumí náramně! A jak je to krásně flekatý <3

zdroj
2. Musím říct, že na to, jak je beton na pohled studený materiál, ho mám čím dál tím radši. Líbí se mi totiž, že jeho vyznění v interiéru ve výsledku vůbec nemusí být studený - a to ani v hlavních obývacích místnostech.


zdroj
3. Koupelny jsou myslím docela jasný a tady by beton mohl oslovit i ty, kteří by si ho jinam jinak nikdy nedali. Nemám pravdu?

zdroj

4. A co zimní zahrada nebo lodžie? Jsem až překvapená, jak to s tím světlým odstínem dřeva funguje a obře vypadá.

zdroj

5. Trocha minimáče, ať se zavděčím širšímu publiku

zdroj

6. Je jasný, že vzdušný a barevnější interiéry jsem vybírala záměrně, protože jsou mi blízký. No ale divej se, neni to super?

zdroj
7. Todlencto je už značně chladivé, pravda. Beton s černou je kombinace, se kterou se musí opatrně -aby pak obývák neměl štýl obecního krematoria, že.

zdroj
8. Ale stačí přidat trochu barvy a je to krása vesmírná!


zdroj
9.

zdroj
10. No ne?

zdroj
Inspirace dobrá, ale teda realizace, obávám se, o dost horší. Měla jsem totiž představu, že bych to zvládla sama, ale google mě tak trochu vyvedl z omylu. Tak aspoň to zjištění, že beton není jenom do garáže a skladů, mě teď hřeje úplně všude! Ale ne, počkat, to je globální oteplovací apokalypsa, pardon.

Pokud máte ovšem někdo praktickou DIY zkušenost, budu za ni vděčná velice!

Jinak jestli jsem vás zmínkama o svatbě navnadila na nějaký obsah, vězte, že bude. Čekám ještě na zbytek fotek, abych mohla dát dohromady takovou svatební sérku/článek, až vám z toho bude špatně!

Tak čau a neupečte se
post signature

6 komentářů:

  1. No konečně zpět... A gratuluji, mladá paní :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se teď budu snažit, slibuju! :)) A děkuji moc :)

      Vymazat
  2. Anni,

    ty mě ták bavíš ..jak píšeš.. :-)
    Jinak k tématu .. mně se líbí betonová stěrka a spíš na zdech, třeba koupelny, jak to má Zuzka z https://iconioo.cz/majdaj/ dělala si jí sama.
    sonia
    https://www.instagram.com/nordiclightbysonia/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tož to mám radost, však si dávám záležet :))) A díky za tip, už na tu značku stěrek čučím a jsem plná naděje!

      Vymazat
  3. Áji, todle je sen, já to do baráku děsně chtěla, ale bylo mi to vymluveno, tak jdem do toho barevnýho marmolea. Ale líbila by se mi i ta varianta černo-bílo-šedého obejváku, ve kterým bychom chodili v barevných ponožkách! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obojí má leccos do sebe, ale dom bych si taky dala marmoša, bude to určitě božžží! Doufám, že to někdá uvidim :)

      Vymazat