neděle 8. ledna 2017

Lednové obrázky & Ančiny plempty

Tak vám vážení přátelé opožděně přeju vše nejlepší do roku 2017! Nepopřála jsem vám veselé Vánoce, nevyrobila žádnou PFku, zcela zazdila čtvrté (!!!) narozeniny tohoto blogu a zkrátka se zcela odstřihla od online světa s vědomím, že kdybych se rozhodla už nikdy nenapsat ani řádku, nestane se vůbec nic. 

Jenže ačkoliv je to offline poměrně fajn, přišel čas zase začít něco dělat. Hlavně teda se sebou a svým vykrmeným pupkem, s tímhle blogem ovšem taky. Rozhodně neslibuju, že budu v tomto roce chrlit články jak na běžícím páse, rozhodně se ale pokusím jich alespoň nepsat míň. Čtyři roky jsou fakt dlouhá doba a jsem docela pyšná na to, že La Petite Anne furt existuje. I když mi doteď do statistik lezou fejkový ruský zhlédnutí, což se údajně stává pouze začínajícím blogům, který nikdo nečte. Cha! Budu doufat, že to platí jen na parametry blogů v angličtině.

Co se týče ledna, už bych radši duben. Je mi kosa, schází mi sluníčko a uvařenej čaj mi pokaždý vychladne do dvou minut. I tak má ale leden svoje... třeba ten sníh, kterej zasypal i jindy zcela blátivý Brno, je přeci jenom fajn. Sklenička vizourka taky chutná o dost lépe než v létě... A úplně nejlepší jsou čepice s bambulí! Já mám růžovou. Fuchsiově! Koupila jsem si ji kdysi proto, protože jsem si ji v blbé náladě narazila v obchodě na hlavu, a hrozně mě to rozesmálo. Jo, sice už asi třetím rokem vypadám celou zimu jako blbeček, kolemjdoucí se na mě ale usmívají až smějou, což je vlastně dost prima.

1.

zdroj
2. Venkovní teploměr na našem okně momentálně ukazuje mínus 8. Jakož cože?

zdroj
 3.

zdroj
4. Pořádný lednový drink rozhodně rozežene každou zimní chandru. Ještěže máme v Brně tak dobrý bary! (Tímto ovšem rozhodně nenabádám k alkoholismu, pouze k odpovědné degustaci, samozřejmě)

zdroj
 5.

zdroj
6. Většina ledna je ve znamení kozoroha. Kresby souhvězdí mi už nějakou dobu leží v hlavě, možná se někdy hecnu a nakreslím si svoje, jakkoliv neoriginální to bude. Nebo si ho koupim a bude.


zdroj
7. Na začátku roku má hodně lidí tendence dávat si předsevzetí a psát si je do nových deníčků. Na to já upřímně řečeno prdím, nicméně nějaké plány a sny na tento rok mám samozřejmě taky. Ten hlavní plán je být šťastná, zdravá a spokojená, čehož hodlám docílit extenzivním mazlením, jezením, spaním a dýcháním čerstvýho vzduchu.

zdroj
 8. Já chci na horýýý

zdroj
9. Ve své podstatě mi na zimě vadí jen jedna jediná věc - tma. Bojuju s ní, co to jenom jde!


zdroj
10. Dneska jsem po asi miliardě let (odhaduju to tak na patnáct) stála opět na bruslích. Brněnská přehrada vypadala jak z obrazu od Brueghela, moje bruslařské schopnosti jak z Neváhej a toč. Držku sem nehodila ani jednou (cha!), zato z praskání a dunění ledu jsem byla připosražená pořádně. 


zdroj

Přeju všem krásný leden a dík, že i po čtyřech letech ty moje výplody furt čtete! <3
post signature

8 komentářů:

  1. Brněnská přehrada je teď fakt parádní, běžkařů tam bylo jak na dálnici ;) moc ráda čtu tvoje články, přeju spousta dobré inspirace. Alča

    OdpovědětVymazat
  2. No ale jak jako že by se nic nestalo bez Tvého blogu! My už jsme tady byli nervózní, my už jsme hledali příspěveček! Tak díky a Tvůj plán udržitelného rozvoje v roce 2017 schvalujeme!
    Za mnohé Liba

    OdpovědětVymazat
  3. Také vse nej nej do nového roku, at je nejlepší, jako vas blog!!! Tudiz rozhodne ne MIN, ale spise VIC :-) Drzim palce, at se vam ve vsem dari! Veronika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha! No uvidíme, slibovat to "víc" radši nebudu, ale člověk nikdy neví :)

      Vymazat