neděle 4. prosince 2016

Prosincové čekání na Vánoce

Musím se přiznat, že tyhle náladové články mě začínají bavit čím dál tím víc. Při tvorbě toho dnešního jsem dostala tak strašnou chuť na čokoládu se šlehačkou, že ji jdu vyrábět hned, jak ho dopíšu a publikuju. Taky najednou toužím po sněhu, po jehličí, zapaluju svíčky a začínám přemýšlet, který víkend budu péct perníčky, které následně se zcela blaženým výrazem sežeru.

Asi to celé vyprovokovalo dnešní balení prvních dárků, které jsem se ráno rozhodla sfouknout, zatímco Jiří ještě spal. Vánoce jsou sice ještě několik týdnů vzdálené, ale to těšení se na ně je na prosinci stejně to nejlepší. Takže já se oficiálně právě teď začínám těšit, i když ten jediný den volna je spíš k pláči!

zdroj


zdroj 

zdroj
Od listopadu eviduji k dnešnímu dni minimálně deset vypitých svařáků, a to jsem s nima ještě ani pořádně nezačala!

zdroj
 Miluju perníčky. Miluju čokoládu.

zdroj

zdroj
V dnešní době dvojitých až trojitých oken je námraza na oknech vzácností. Doteď si ale pamatuju, jak jsem na ledové květy fascinovaně zírala v dětství v naší staré kuchyni.

zdroj

zdroj
zdroj
zdroj
Přeju všem krásný prosinec a ten nejblaženější příchod Vánoc ever!
post signature

4 komentáře:

  1. Ta první čokoláda mě dostala a ta s marshmallowny....! Mňam! Máš pravdu, že to prosincové těšení je nejlepší (a ten jeden den volna ostuda). I když musím říct, že se docela těším i během svátků do práce, protože tam nikdo nebude a budu mít klid :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeden den volna je prostě k vzteku, píšu Ježíškovi o zjednání nápravy :))

      Vymazat
  2. Skvelá náladovka, len kde teraz v robote zoženiem tú čokoládu so šľahačkou? :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si jí udělala. Se šlehačkou, s maršmelounama, z pravé čokolády.... a vypila jsem půlku, protože víc jsem prostě nezvládla! :D

      Vymazat