neděle 4. října 2015

Nechcete byt ve Stockholmu?

Švédská realitka Fantastic Frank teda rozhodně ví, jak něco prodat. Tým interiérových stylistů a fotografů udělá z prodávané nemovitosti hotovou perlu, ze které se okamžitě poslintají blogeři všude po světě, kteří se pak můžou přetrhnout s dalším sdílením, že. Tak kdyby se vám zachtělo fakt prima bytu o rozloze 64 m² s vyvolávací cenou 4 695 000 švédských korun, máte aktuálně možnost. Haha. No tak ale zasnít se můžem, ne?

Mrkejte na tu originální výmalbu! Prosklená přepážka, tak to už je úplně vrchol (ale umývat bych to nechtěla).



Byt není extra rozsáhlý, přesto je ale prostor úžasně vzdušný a světlý. Je otázka, do jaké míry se jedná o fikci (např. nezohlednění potřeby úložných proto atd.), nicméně já jim to teda žeru i s navijákem.



Fascinujou mě historická kamínka, která jsou údajně i funkční. No tak tam bych si v zimě zabalená do deky a s hrnkem svařenýho džusu se slivkou sakra porochnila.


Odhalený cihly, no tak to já můžu, že (viz. například tento článek). Vinotéku taky můžu, chi




Banánovník je to jediné, o čem můžu směle prohlásit, že "to mám taky, héč!"




Bílý kachličky s černejma spárama, to je taky jeden z mých oblíbených prvků. Je to jednoduché, nikterak náročné na pořízení, přitom to pak stačí zkombinovat s originální baterií a koupelnička je jak lusk!



Pokud máte pár přebytečných melounů a byt se vám zalíbil, mrkněte na inzerát (ve švédštině) Fantastic Frank, odkud jsou i všecky obrázky.

Krásnou neděli
post signature

4 komentáře:

  1. Jo, to je mazec. Jenže kde vzít a nekrást:)))
    Ještě Alwhem Makleri jsou k "poslintání"..................

    OdpovědětVymazat
  2. Milada Kratochvílová14. července 2018 v 10:13

    Já ani nevím co na to mám napsat, ten design je skutečně exklusivní, jenže kde něco takového sehnat?Díval jsem se snad všude, nejvíce asi tady ale nic podobného jsem nenašel, má někdo radu kde tyhle skvosty najít, případně nějaký kontakt?Díky moc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako vymazlená česká realitka mě napadá akorát Svoboda & Williams

      Vymazat
  3. Ta kuchyně, to je skvost, moc se mi líbí, ten design je bomba!My se na kuchyni chystáme, jsme ve fázi plánování tak se hodí každá inspirace, zeptám se jestli více o jaké spotřebiče se jedná?Líbí se mi hlavně i ten dřez je hodně velký což je super, to se vždy hodí!Podobný jsem viděla myslím tady ale nechám si poradit, velký dřez se vždy hodí

    OdpovědětVymazat