čtvrtek 20. srpna 2015

Zelená se lóóóuka na ty louce chvóóójka

Jak jste z nadpisu zajisté pochopili, momentálně mám další z období, kdy večer tzv. padám na hubu, což se pak pochopitelně odráží na mém duševním zdraví. Ale k věci! Tudle jsem dostala mimořádně serijózní dotaz: prej jaká je moje nejoblíbenější barva. A tak jsem se zamyslela. Já to totiž furt dost střídám - vloni jsem třeba měla všechno kobaltově modrý, teď se mi do šatníku vkrádá hodně šedé, to vše samozřejmě na "černým pozadí". Jedna z mých fakt oblíbených barev je taky lahvově zelená. Připomíná mi les, to jak voní...prostě boží barva. Jenže já jsem od přírody tak nějak chudá na železo, čili zelenou skoro nenosím, poněvadž mi pak tak nějak přespříliš ladí s obličejem. No ale pak jsem se rozhlídla kolem...a hele, mám ji na květináči a na skulptůře na zdi a možná by to ještě něco chtělo. Zelená je totiž dobrá. Hele:

1.
zdroj

2. Já asi nutně potřebuju nějakou zelenou židli.

zdroj
3. Né židli, zelený sofátko nutně potřebuju! Tam bych si lehala jak do mechu, ach ich, úplně to vidím

zdroj
4. Zelenou zeď jsem kdysi měla (takovou hodně jedovatou, ale bylo to super), nicméně jsem po této zkušenosti toho názoru, že tmavé barvy se do našich zeměpisných šířek na větších plochách nehodí. Žerou světlo a to hafo. Ale takhle na obrázku...

zdroj
 5.
zdroj
6. Zelenej samet mě prostě fascinuje, fakt pociťuju fyzický nutkání tu sofa hned teď ohňudlat

zdroj
 7. Kdyby té zdi byl ale jenom kósek... fm fm fm

zdroj
 8. Zelená + černá + bílá + hint of red = VSL

zdroj
 9.

zdroj
10.
zdroj
11.
zdroj
 12.

zdroj
13. Další věc, kde se mi zelená opravdu hodně líbí, jsou svítidla, zejména ta industriální. Až jednou budu mít kuchyň s těma subway tiles a černou spárou, tak tam bude.

zdroj
14. Anebo vlastně teď jsem zjistila, že hrozně nutně potřebuju zelenej jídelní stůl

zdroj
15. Mňo. Nebo aspoň vemu něco zelenou tabulovkou.

zdroj
Co vy a zelená v interiéru? A jaká je vaše neoblíbenější barva?
post signature

4 komentáře:

  1. Nejoblíbenější asi ta šedá, ale dokáže mě okouzlit i jiná (třeba ty zelená na na fotu 12) ;) jinak židle mi přípomínají základku, nevím to úplně přesně, ale skoro stejný byly a mě se líbily ;) i když já jsem spíš na skandinávii a nevím, jestli bych to domů dala, ale marný to taky není ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Zelená je bezva, dřív jsem jí nemusela, ale jak stárnu, dobře mě ladí ... k obličeji taky poněkud přespříliš :-) V interiéru bych ráda do ložnice lehký odstín svěží jarní zelené na zdi a k nim krásné květované závěsy a polštářky ... prostě romantika.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc zdravím,
    zelená je nejlepší, u morkusovic všude, získala jsem stará smaltovaná svítidla a už jsem se vezla, ...... líbí se mi i šedá, která se u nás, hlavně venku "šíří". Zmorkusovic

    OdpovědětVymazat
  4. my měli zelenou stěnu v kuchyni a docela se mi po ní stýská. mělo to šťávu a člověka ten pohled nabil energií. Ani světla moc neubírala, vzhledem k tomu, že na ní visela bílá linka.

    teď máme jen zelený koberec v dětském pokoji.

    OdpovědětVymazat