čtvrtek 16. července 2015

Energický byt v Paříži

První víkend v červenci jsem letos strávila v Paříži. Sice nevim, co to byl za nápad jet tam v červenci, protože bylo vedro k padnutí (ale naposledy v listopadu zas byla pěkná klendra, si prostě nevybereš), i tak to bylo ovšem dost prima, protože Paříž je zkrátka Paříž. Foťák si na místa, kde jsem už byla, zásadně neberu. Chci se nadejchat atmosféry, vidět všechno svýma očima a ne přes hledáček, takže fotoreport ničeho nejni. Chtěla jsem při té příležitosti ale najít na netu aspoň nějaký pořádný pařížský byt, který bych sem mohla tématicky dát...no a našla jsem ho až teď. A je to jízda.


Tenhle byt kreativního ředitele pařížských módních domů fascinuje fotografy natolik, že byl nafocen hned několikrát. Na jiný úhel pohledu můžete mrknout tady.


Tenhle byt je plný velmi osobitých prvků. Originální svítidla, doplňky, které rozhodně nenajdete v každém druhém bytě, a sofistikovaně barevná paleta dávají dohromady úplně explozivní směs.


Poklop!




Co nemůže v pařížském bytě chybět ať je jakýkoliv? Řezané květiny!


Samej dyzajn, přitom tohle povlečení je podle mě z Ikei. Některé věci jsou zase z blešáků, jiné vypadají i dost "custom made". A tak to mám ráda!



Boží svítidlo, které je navíc stylově propojené se stropem. Jednoduché, skvělé. Beru!


Ty svíčky před zrcadlem....ty jestli zapalujou všechny naráz, tak to teda doufám, že mají doma hasičák. A otázka do pranice: jsou ty špalky na ozdobu nebo na podpal?






Mé srdce plesá. Plesá vaše taky? Obrázky jsou odsud.
post signature

5 komentářů:

  1. Není to můj styl, ale rozhodně to do sebe něco má!

    OdpovědětVymazat
  2. ten byt je umelecke dielo aj ked na moj vkus trochu zapratane :D neviem si predstavit ako tam napr. upratuju. keby mam zdvihnut kazde pismenko, kocku ci obraz..asi by som radsej ani neupratovala..ale parizania to asi ani nerobia, ci :P
    Em

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem myslela hlavně na uklízení.

    U mě vedou ty dva černobílé lustry a barevná polínka.

    OdpovědětVymazat
  4. Jednoduché - chce to uklízečku! Proto moje srdce sice plesá, ale asi jako když si v ZOO přes mříže prohlížím nádherného pardála! Liba

    OdpovědětVymazat
  5. Vsadim boty, že špalky jsou na ozdobu. Ten byt žeru a beru si inspiraci z těch zavěšených obřích dřevěných korálků. Tak, už to vidim uplně jasně u nás doma. :)

    OdpovědětVymazat