čtvrtek 30. dubna 2015

Pánská elegance s Butlers

Už před časem jsem přemýšlela o tom, že bych se podívala na zoubek interiérům ve vyloženě pánským stylu. Pak jsem na to samozřejmě úplně zapomněla, nicméně teď mi přišel pod ruku nový katalog Butlers (německá firma, což je v záplavě Skandinávie na našem trhu docela fajn osvěžení) a tak nějak se ten článek nabídnul sám. Samozřejmě to slovo "pánský" je třeba brát trochu s rezervou, nicméně je to elegantní, v zemitých tónech, vypadá to "pořádně"....a to jsou pro mě atributy, který si řadím do rovnice s výsledkem "zde bydlí chlap". Nicméně já bych v tom bydlela taky, hehe.

Cihle, industriální lampa, SEKRETÁŘ, boží okna....ehm, nechtěla by mě ta osoba, co tam bydlí, třeba pozvat na sklinku té věci v karafě či tak něco? (bych pak časem, až bychom se víc poznali, nenápadně sundala ze zdi tu ceduli, ale zatím asi netřeba se stresovat )


Tenhle stůl se mi hrozně líbí. Dobře udělaná překližka je podle mě supr materiál a když si ještě tvůrce takhle krásně pohraje s kresbou dřeva,...ach ich. Svítidlo je sice asi náročnější na energii, ale baví mě teda taky velice.


Přiznaná kresba dřeva se suky a všemi drobnými nedokonalostmi...ano prosím!


Tohle mi přijde prostě ultra vtipný. Škoda, že nemaj tyranosaura, toho bych brala hned. Pro hračičky jak dělaný!


Opravdu mě příjemně překvapila nabídka svítidel - někdo v Butlers má hodně rád industriálno a díkybohu za to!



Kdybych byla chlap, tak hrozně nutně potřebuju:


Šatna v kufru? What? Chci! Jinak mi v tom článku chybí víceméně už jenom:

zdroj
Chichichichi. Obrázky Butlers. Co vy si představíte pod pojmem "pánský styl"? Mám to ještě dále rozvést? Nashlé
post signature

2 komentáře:

  1. Ten stůl s bronzovýma nohama mám ve svých top 3, jen stále váhám, páč není kde si ho naživo osahat. Pánský styl docela můžu, nejsem moc na serepatičky ... v tomhle jsem taková atypická ženská.

    OdpovědětVymazat
  2. Nejspíš jsem chlap... Ale to už si myslím stejně dávno :D

    OdpovědětVymazat