úterý 27. ledna 2015

Co provedu nad postelí

To je inu otázka. V budoucnu mám v plánu se děsně pochlapit a vytvořit si suprtrupr čalouněný čelo postele jako na obrázku, o čemž jsem fantazírovala už v článku někdy tak před milionem let. Abych Vám to totiž vysvětlila - pořídila jsem si jako postel jenom válendu. Proč? Protože se mi líbí to, jaký možnosti se před váma najednou rozprostřou. Když se vám postel nehodí do konceptu, jste v loji. Když máte jenom válendu, díky její neutralitě ji narvete prakticky kamkoliv a může se s váma stěhovat donekonečna. 

1. Vymazlené polstrované čelo bude ve chvíli, kdy najdu tu pravou látku, čas a odhodlání.

zdroj

2. Zatím jsem si ovšem říkala, že by se mi fakt zamlouval obyčejně pověšený panel látky

zdroj
3. A nebo nějaký pěkný kobereček. Takovej úplně simple nápad, ale výsledek velice sympatický.

zdroj
4. Pak se mi v hlavě ale začala rodit taková jedna myšlenka, že nálepky taky nejsou úplně blbej nápad. Eště ale teda potřebuju sehnat to povlečení, protože to je prostě boží.

zdroj

5. Do tapety/obrazu či co to je investovat nebudu, ale líbí se mi to dost.

zdroj
6. Kobereček podruhé, taky velmi príma

zdroj
7. Hmm, závěs?

zdroj
8. Baldachýn jsem zavrhla. Ale i na toto téma jsem se zasnila.

zdroj
9.
zdroj
10. Na sofistikované macrame teda nemám kapacitu, ale taky mi to přijde jako prima nápad.

zdroj
11. Mňo. Možností je povícero.

zdroj
Ještě mi v hlavě utkvěly fotky z jedné proměny v Marianne Bydlení, kde za postelí namalovali kontrastní barvou na šířku postele obdélník, kterej zasahoval až na strop. Obrázek jsem bohužel nenašla, ale to je jinak taky dost prima tip, řekla bych.

Tak co myslíte, mám použít kus látky od stropu? A nebo se pustit do nálepek?
post signature

6 komentářů:

  1. Ak je ta stena za postelou vonkajsia/studena/ tak asi kobercek prip. latku..ale i nalepky pripadne viac obrazov, obrazkov, ramov vyzera fajn, alebo aj namalovane celo.ach tolko moznosti.som zvedava na konecny vysledok;)
    Mano

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky :D Obrázky mě taky napadly, ale to je blbý při opírání...

      Vymazat
  2. Líbí se mi ty závěsy, ale sama bych se pustila do toho čela, já bez toho nemůžu být, v posteli trávím dost času čtením a jsem ráda opřená, na válendě to nebylo ono. Těším se na výsledek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čelo je v plánu, ale až za čas... Jinak já právě v posteli trávím skoro všechen volnej čas a právě bych to chtěla trochu znepohodlnit a tím pádem i omezit :))

      Vymazat
  3. hehe, chystám podobný článek :) ale já už nad postelí provedla.. mám čelo z vyřazené matrace potažené pomalovaným prostěradlem. většina lidí to na první pohled vůbec nepozná a já z toho mám tajnou srandu :) tu je vidět na poslední fotce: http://ma-cet.blogspot.cz/2015/01/sbirka-motylu.html
    a z té tvé inspirace.. těžká, těžká volba. opírací polstrované čelo je úplně nejlepší, ale jako prozatímní bych brala i kobereček (ale ty washi pásky!) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jehehé, to je super!!! Jsi šikovná, to by mě nenapadlo

      Vymazat