sobota 14. června 2014

SOUTĚŽ s Tygrem

Tak já vám už teda dovopravdy řeknu, proč jako ta pauza, jo? Člověk by se měl taky vobčas pochlubit a pochválit, jakej je pašák, né? Bylo tu ticho po pěšině proto, že jsem se učila...a ve středu se mi konečně podařilo dokončit školu a stát se Mgr. la petite anne! Kůl, co? A protože takové věci je záhodno alespoň mírně oslavit, v Tigeru v Itálii (už ani nevim, ve kterým měste to bylo, protože jsem do něj vlezla všude) jsem pro někoho z vás pořídila pár blbinek. Tydle:

Balíček s papírama na tvoření a lepicí páskou dostanou dva/dvě z vás, kteří mi hezky na facebooku olajkujou blog nebo mě budou odebírat (nebo ideálně obojí ) a sem do komentářů mi napíšou svůj mail a co by s těma papírama vytvořili.

Jinak zblízka to vypadá takdlenc:

Balíček 1.
Balíček 2.

Pokud vás bude málo, tak si to nechám! Takže šiřte ;) Možnost se zúčastnit je do půlnoci 22. 6. (neděle), v pondělí 23. vylosuju a vyhlásím 2 šťastné výherce!

Mějte se krásně a hodně štěstí
post signature

38 komentářů:

  1. Gratulace ke státnicím :) Mě ještě rok čeká, takže co bych s papíry a páskou udělala je jasné: ozdobila si šanony, vyrobila pořadače a další blbosti do školy, abych si ten poslední rok zpříjemnila a zakončila ho stejně úspěšně jako ty :)

    Mailík: martina.krocilova@gmail.com a odebírám na FB i bloglovin :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Držim palce a přeju úspěšný závěrečný rok, ten můj se protáhl na dva :D

      Vymazat
  2. Také gratuluji ke státnicím ! :) já se zrovna mořím s učením na pondělní zkoušku z ekonomie...
    S těmito krásnými barevnými kousky bych si konečně ozdobila nástěnku, nebo třeba šanonové desky, aby to učení šlo o něco lépe a radostněji. ( koukám, že má kamarádka má stejné nápady, to zřejmě svědčí o té studentské zapálenosti O:) )
    Jinak v poslední době mám velkou chuť si nějakým způsobem zútulnit svůj pokoj, takže by šlo něco i na nějakou dekoraci do pokoje :)
    Můj e-mail je: dominika.caklova01@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji! :) Já bych vyrobila svýmu prckovi nějakou koláž do pokojíku a páskou ozdobila krabice na hračky. Lehaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nóóó, na koláže by se ty papíry určitě výborně hodily ;) a dik:)

      Vymazat
  4. Přidávám se ke gratulantům a přeju hodně štěstí při překonávání dalších milníků!
    Do papírů bych zabalila nějaký stejně hezký dárek...
    kusanec.cz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Gratulujem aj ja:) ja by som urcite vyhru vyuzila v detskej izbe:)

    OdpovědětVymazat
  6. Hoho hratulujem a ticho zavidim, kedze mna statnice cakaju az v zari (i ked zatim len Bc.)
    Kazdopadne vyhru by som vyuzila do dcerinej izby, kedze ju teraz v lete budeme redekorovat :)

    mata.holukova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Super, gratulace a zároveň trochu závidím, vzhledem k tomu, že mě ještě pár let do této chvíle čeká.. :D Jinak ty papíry a pásky jsou super a ihned jsem si představila, jak s nima vyzdobím celý svůj balkon, kde mám takový svůj umělecký koutek. Udělala bych nějaké koláže a jimi pak polepila zdi.
    Mail: e.vcelisova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, ale užívej si toho, že ještě můžeš studovat, pracovní úřad není nic moc vyhlídka :P

      Vymazat
    2. Což to asi nee no :D Nicméně já studuju kombinovaně, takže u toho pracuju...tudíž mi to žádný "bezstarostnější život" stejně nepřináší a proto se těším, až bude po :D

      Vymazat
  8. Gratuluju! Páska (ta z prvního balíčku je krásná!) i papíry by skončily na zdi našeho pokoje (který je dětský, obývací i ložnicový zároveň:). Mgr. (to není součástí e-mail. adresy:) dasac139@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Aničko, moc gratuluji k úspěšnému zvládnutí státnic, já si ještě živě vybavuji, jaké to jsou nervy :D
    Dárečky jsou překrásné, určitě bych je využila! Dětem bych s nimi ozdobila šanony a krabice, ve kterých skladuji jejich všemožné výtvory a "nezbytnosti" :)
    Sleduji přes GFC jako lenushenka a na FB jako Lenushenka Scrap.
    Krásný týden! Lenka
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, nervy to byly děsný! Krásný týden i tobě;)

      Vymazat
  10. Óóó, gratuluji! Živě si vybavuju, jak jsem se loni touhle dobou mořila s učením na bakalářské státnice, o to víc si teď to zkouškové, kdy "o nic moc nejde", užívám .)
    Z papírů bych vyráběla rozety na dárky (naučila jsem se to nedávno a je to bezva!), nebo bych vyzkoušela uválet papírové korálky (http://cdnpix.com/show/165225880048828034_RurGq1Ct_c.jpg)
    Namarti@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výborný nápady!! Jojo, zkouškový po prvních státnicích má už člověk těžce na háku ;)

      Vymazat
  11. Gratuluju, moje Anička mně bohužel právě volala, že jí nedal jeden takový - chlápek - zkoušku napodruhé, výsledek se dozvěděla dnes a další termín je už zítra, kdy má další zkoušku - jak důvěrně to všichni známe! A tak přemýšlíme s manželem, že tam sjedem, každý máme jiný recept, já že budu prosit, on že bude bít, tak uvidíme. Aničko, všechno nejlepší! A v tomto rozpoložení bych ty papíry vzala a dala té naší Aničce, sama bych netvořila nic. Takže kvůli výhře to nepíšu!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, já jsem na takového "chlápka" naštěstí narazila jen jednou a nakonec to dobře dopadlo. Tak i vaší Aničce přeju štěstí a pevné nervy, ať se napotřetí zadaří! A pokud se přeci jen rozhodnete zúčastnit téhle pidisoutěže, budu ráda ;)

      Vymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. vanickovamichaela@gmail.com
    Já se přiznám, že bych papír i pásku věnovala svému šikovnému synovcovi, on by mi z nich určitě něco pěkného vytvořil ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Ance, krasna giveaway v pravy cas, chystame se o prazdninach na renovaci detskeho pokoje, takze lepici paska ani barevne papiry (na girlandy nejvic!!!) se u nas rozhodne neztrati:)
    monduelle(@)gmail.com, na FB jako Monika Kubesova

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Anne :) skvelý blog a úžasná GA ;)
    ...vytvorila by som niečo pekné a ozdobila našej malinkej knihu, čo jej píšeme....
    dariablaack@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. ahoj aničko,

    papíry bych použila jako obaly na knížky či krabičky všeho druhu, s lepicí páskou bych zkusila ozdobnou listelu na mých (zatim!) nudně bílých zdech.

    problém je, že se mi víc líbí papíry z balíčku jedna a páska z balíčku dvě... no a který si teď mám přát, že? :)

    arith@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně, že se ti něco líbí v obou! :D Čoveče ale nejsem si jistá, jestli páska bude na zdi držet, je to "klasická" izolepa...

      Vymazat
  17. Čau Áńo! V první řadě gratuluju k pokořenému magistrovi, ou jé! :) Je to dřina, to studium...já už mám za sebou pět let a chystám se na ten neslavně slavný bonusový šestý, když nám ho systém tak velkoryse nabízí...on ten pracák rok počká! :D No a co se týče tvých darů, tak právě nedávno jsem byla v brněnským Tigrovi a zálibně obhlížela tu pásku s broučkama (tu s melounem neměli, pacholci!), ale za 60 Ká čé? To si radši koupím tři zmrzky, no ne? :) No a o těch papírech ani nemluvím, ozdobné papíry já totiž velmi můžu. A co bych z toho vytvořila se ptáš? Už nějakou dobu se chystám vyrobit pro mou právě dvouměsíční neteř Natálku ryze ozdobný závěsný prvek nad postýlku, na který bych chtěla vedle lesklých disko koulí a zaručeně pravých drahokamů zavěsit i nějaká barevná papírová zvířátka a musím říct, že na to by se mi ty tvoje papíry náramně šikly. ;) Co se týče pásky, tak na těch já taky tak trošku ulítávám a barevnýma ozdobnýma páskama řeším prakticky všechny domácí krize, protože jiné kutilské metody moc neovládám...naposledy to bylo tenkrát, když se mi dřevěný němý sluha rozpadl pod těma haldama hader, ale já vše zachránila růžovou páskou s ptáčkama. :D Takže tuhle tvou pásku bych sem tam používala asi podobně praktickým způsobem plus si myslím, že by byla třeba super na ozdobení už zabalených dárků, protože tím pádem by úplně stačilo zabalit dárek jen do nějakého jednobarevného papíru a pak ho trošku ozdobit páskou a máš origoš dárek. :)
    Tak díky moc, že to pořádáš. Holky tady mají supr nápady a jejich kreativita mě těší. :) Měj krásně...
    Dominika Ráčková (rackovadominika@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čau Domi, díky moc za vyčerpávající koment a supr nápady! Ten závěsný mobil zní tak dobře, že jsem dostala chuť si ho udělat pro sebe :D Jinak já toho mgr. taky pokořila až v tom bonusovém roce a nijak zvlášť mi to neuškodilo, vlastně od nás z katedry asi neznám skoro nikoho, kdo by to stihl v řádným termínu :P

      Vymazat
  18. Kolaz, kolaz! Ja zacala vytvarek obrazovou galerii na schodisti, takze bych chtela kolaaaaz! Mimochodem, gratuluju k titulu a v duchu v dobrem zavidim! Pekny den, Iveta
    iveta-kostalova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:) Koláže jsou super, taky je ráda vytvářím, hlavně na přáníčka...:)

      Vymazat