sobota 15. února 2014

Cvrnklo mě do nosu Tchibo

Nějak mě na internetu kdesi vyhopslo Tchibo, tak jsem se zas po nějaké době rozhodla mrknout, jestli nemají něco zajímavýho. A docela jsem se divila a litovala, že na to nepřišla dřív, protože mnou vytoužená mechanická sešívačka je už pochopitelně úplně fuč.

Sice je toho jenom malinko a možná jste na to přišli sami, ale stejnak mi to přinde zajímavý, tak o tom píšu. Naprosto mě totiž odvařila tahle papírová truhla:

http://www.tchibo.cz/papirova-ulozna-truhla-p400047065.html



Stojí tisícovku a mě teda fakt dost fascinuje. Vím, že jednu dobu byly na Bonami papírový stoličky z Remember, ale ty mě rozhodně nezaujaly zdaleka tolik, jako tahle truhla. Mají ještě stoličku za 600.

http://www.tchibo.cz/odkladaci-stolek-z-kartonu-p400051396.html?dim1=Ho06








Co mi rovněž přijde supr, jsou "neviditelný" poličky na knížky. I jsem uvažovala, jestli si nějakou nepořídit, ale nakonec jsem to zavrhla - u nás se knížky vyskytujou naprosto všude a spíš je třeba to už lehce regulovat. Prima nápad za 300 korun.


http://www.tchibo.cz/nastenne-operky-na-knihy-2-ks-p400045217.html

Minipoličky na drobnosti jsou spíš roztomilý než funkční, ale třeba do holčičího pokoje na gumky jak dělaný! Za 600.

http://www.tchibo.cz/dekoracni-regal-na-zed-p400045048.html
 Na povlečení jsem se byla i podívat, je moc pěkný, ale mám doma podobný. Na ložním prádle obecně mě rozčiluje, jak výrobce z každé země v závislosti na zvyklostech tamější kultury produkuje povlečení v úplně jinejch rozměrech. Proto jsem prakticky rezignovala a nakupuju je jenom v Ikei, protože mám jejich polštář a o rozměry se nemusím starat.

http://www.tchibo.cz/povleceni-p400052128.html








Razítka mě potěšila velice, ale ty samozřejmě zvládnete i sami, žejo:)


http://www.tchibo.cz/sada-razitek-na-zed-p400042219.html
 Spousta různých ptákovin (děrovačka na pásky, tavicí pistole, bruska...) je rozhodně praktická, ale mám pocit, že kvalitnější seženete v Hornbachu a podobných zařízeních. Tyhle blbinky na malování textur jsou ale prima, udělat si stěnu v dekoru dřevěných prken má beztak cosi do sebe. Sada za 450.


http://www.tchibo.cz/sada-nastroju-k-dekoraci-zdi-p400042243.html
Hernajs ta truhla mi ale leží v hlavě. Co teď? Krásný víkend přejupost signature

12 komentářů:

  1. A o to přesně Ikee jde, abychom nakupovali jenom tam to povlečení, když si pořídíme tamní polštáře... Taky mě dostali, parchanti. Ještě, že mají aspoň slušnej výběr :)
    Truhla dobrá, to se musí nechat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No díkybohu za ni, ty polštáře mají fakt všude úplně jiný. Mě to jako děcko dycky hrozně míchlo, že furt mám kus povlaku někde zahrnutej nebo musím mít vůbec polštář jinej, zkrátka grrrrrr :)

      Vymazat
  2. To mi taky vadi ty povlaky:-)
    Jinak truhla vypada dobre, jenze me by ji znicil syn. On hrozne rad demoluje podobny krabice ( mimochodem prave z Ikey)

    OdpovědětVymazat
  3. Me se to povleceni (a za ty kacky) libi moc..To z Ikei uz me nebavi,je porad stejne a jejich ideu malych polstaru podporovat nehodlam,sveho velkeho naducaneho polstare se nevzdam!!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to mě zas jo, páč mám úchylku na klasický proužky a kostky, ve kterých ikea těžce frčí, ale malý polštář pravda nejni pro každýho...:)

      Vymazat
  4. Naštěstí jsem sešívačku ještě stihla.
    Ono totiž dřív než u nás, je vždy nová kolekce každé uterý na tchibo.de
    :)

    OdpovědětVymazat
  5. V Tchibu přeci prodávají kafe, hihi...já dneska dostala od kámošky k narozeninám formičky ve tvaru srdíček, jsou moc krásné! bára.kára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak kafe je zrovna jediná věc, kterou bych si v Tchibu už znova nekoupila :D

      Vymazat
  6. Ja by som sla z fleku do tych razitok. Na postelne pradlo uz rezignujem, nei len rozmerovo ale preto ze mam pocit, ze je to takmer bez napadu. Stale hladam favorita.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tak to zas jako teda bacha! Hned jdu o tom napsat článek :P

      Vymazat