pondělí 3. února 2014

A vítězem soutěže se stává....


.... a to jste zvědaví, co? Já vám to teda prozradím, ale napřed mi dovolte nějaký řeči na začátek.

Předně chci hrozně moc poděkovat všem, kteří se soutěže zúčastnili, jste všichni do jednoho hrozně šikovní a každá zaslaná fotka mě ohromě potěšila a hned několikrát jsem si doopravdicky zaáchala.

Kdybych měla ty prostředky, odměním vás všechny, ale pravidla byly jasný a tak i vítěz může být jenom jeden.

Takže komu pan pošťák v dohledné době donese tenhle balíček?








A ještě vás trochu napnu! Byla by totiž škoda nepodělit se alespoň o některé ze soutěžních fotek (ukazovat úplně všechny by bylo složitější, tak doufám, že se nikdo neurazí:). Nejprve jsem ze všech fotek vybrala pět obrázků, které jsem posléze konzultovala s dalšími třemi rádkyněmi. Ty jsem byla nucena oslovit poté, co jsem nad těmi pěti fotkami bezradně seděla několik hodin. Ač tři ženy, kupodivu jsme se nakonec shodly.

Tak se pojďte se mnou pokochat tím užším výběrem.

Lenka z blogu lanní snění mi poslala fotku zátiší s pohádkovou knížkou z antikvariátu, hrníčkem po babičce a Aladinem, se kterým si hrála v dětství, to vše doplněné světelným řetězem a svítícím králíkozajícem (nemohla jsem se rozhodnout:).


Iri z blogu Můj dům, můj squat mi poslala fotku se spoustou krásných věcí v knihovně, kde thrifty funkci plní zejména konvička z blešáku.





Od Evy mi došlo krásné zátiší s šitíčkem po babičce, slovníky po mamince, bedýnkou pohozenou za sámoškou a starou kamerou.


































Michal mi poslal hned několik obrázků, které jsem si dovolila trochu nešikovně slepit do jedné. Hrníčky po babičce, stará praktika, tchánův fotoaparát a sbírka krabiček....no hotová sbírka pokladů!

























Tak a je to tady, tramtadadááá!!! Knížka poputuje k Veronice z nového blogu Kafe a dort. Porota dospěla k závěru, že nejlépe splnila zadání soutěže a tím se stala vítězkou! Veronika u sebe na blogu zveřejnila krásně čistou a sladěnou fotku ze své kuchyně a k ní text, který si dovolím odcitovat:

"...Já sama bazary často navštěvuji. Moji největší pýchou je určitě bezpočet porcelánových drobných hrníčků v naší kuchyni. A taky mísa na polévku, která mi připomíná moji babičku. A těch talířků, kde každý z nich je originál! Ale kdybych měla označit to, co je mému srdci nejdražší, tak to budou naše krásné bazarové židle ( mým manželem natřené) a čínský čajový servis z rakouského blešáku. Mimo jiné bleší trhy v Rakousku mají ohromnou tradici a atmosféru, doporučuji navštívit!..."

Bazarové židle, hrníčky z blešáku, vše krásně sladěné a s láskou popsané.... no já doufám, že souhlasíte s tím, že jinak to dopadnout nemohlo!

Veronice moc gratuluji a zároveň ji prosím, jestli by se mi neozvala na mail, jelikož ten její nějak nejsem schopná na Kafe a dort najít....:)

Díky všem, kteří se zúčastnili, a doufám, že se mi brzy podaří uspořádat zase něco dalšího:)
Přeju vám krásný týden

post signature

8 komentářů:

  1. Ooó, vy jste to tedy vzaly zodpovědně.) Všechny fotky jsou krásné, je mi velkou ctí, že jsem se ocitla v první pětce, a Verče moc gratuluju. Zároveň děkuju za tip na blog lanní snění, něco takhle něžného já ráda.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iri, kdyby tebe nebylo, tak bych pomalu neměla z čeho vybírat. Až díky tvému postu si najednou všichni vzpomněli:) Takže děkuju ti moc, za fotku, za slova...a vůbec že jsi taková sympatická Iri:))

      Vymazat
  2. Ty jo jak je mozne ze jsem tuhle soutez uplne prehlidla? Skoda uplne si predstavuju jak bych se pri foceni vyblbnula:) tak priste..A co je vlastne v tom balicku?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V balíčku je knížka Thrifty chic;) http://lapetiteanne.blogspot.cz/2014/01/plempty-vyroci-soutez.html

      Já zas někdy něco vymyslím. A pak tomu udělám takovou reklamu, že to nepřehlídne vůbec nikdo! :)

      Vymazat
  3. Gratuluji vítězce! Její čajový set je moc pěkný. Všechny fotky se mi líbí. A balíček je krásně zabalený! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak musela jsem se tím balením trochu snažit, abych si vedle těch vašich krásných obrázků neuřízla ostudu:)

      Vymazat
  4. Jupííííí, jupíííí, hurááá, nemůžu tomu věřit, ale mám strašně moc velkou radost! Fotky jsou krásné všechny, proto mě výhra opravdu potěšila!
    Můj email je kafeadort@gmail.com.
    Na zítřejší oslavu upeču něco dobrého pro vás pro všechny, slibuji....
    A zapomněla jsem napsat, že tohle je moje první výhra v životě:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je aspoň pořádně nadšená reakce! Moc gratuluju a jdu balit...:)

      Vymazat